0 oy
123 göst.
Diğer kategorisinde (390 puan) tarafından
Bu ay kimyasal gebelik gecirdim ve ardindan hic korunmadim doktor gerek duymadı. O zaman adete 1 hafta kala falan gogus agrim baslamisdi simdi 10gundende cok var. Bugun dokununca agrimaya basladi. Her zaman boyle baslar ve siddetlenerek adete kadar davam ederdi. Hic bu kadar erken gogus agrim olmazdi. Döllenme olmus ola bilirmi cok istiyorum 

3 Cevaplar

0 oy
(2,462 puan) tarafından
10 günden fazla varsa yumurtlama günün de olabilir çünkü o zaman da oluyor 
(390 puan) tarafından
Yumurtlama gunum 5 gun onceydi canim. Kesin olsun diye ultrasona gitdim öyle baktırdım
-Reklam-
0 oy
(351 puan) tarafından
Benimde aynı anlattığınız gibi olmuştu ilki kimyasal gebelik sonraki ay sağlıklı gebelik oldu çok şükür. Bende de göğüs hassasiyeti vardı canım Allah gönlüne göre versin inşallah sağlıkla 
(390 puan) tarafından
Ya canim insaAllah darisi basima. Gogus hassasiyeti cok erkenmk baslamisdi sendede
(351 puan) tarafından
Yumurtlamadan hemen sonra başladı çok ağrıyordu canım bide benden beyaz kremsi akıntı gelmişti
(351 puan) tarafından
Bide kimyasal gebelikten sonra hamile kalmak daha kolaymış tüpler açık olduğu için vücutta hamile kalmaya daha müsaitmiş o yüzden genelde sorun yoksa korunmaya gerek duymuyor doktorlar
(390 puan) tarafından
Evet öyle diyorlar inşaAllah sağlıkli bir hamilelik olur bu ay yeni yıl hediyyem olur minik muzicem Rabbim nasib etsin hayırlısıyla. Bu sabah sol tüp olan kısımda bir sızlama gibi 10 saniyelik bi şey oldu. Zaten yumurtamda soldan çatladı bu ay. Belki diyorum yolda❤️
(351 puan) tarafından
Hadi inşallah canım güzel haberler verirsin Allah gönlüne göre versin inşallah ❤️
0 oy
(356 puan) tarafından
Benim yumurtam çatlafıktan sonra adetime kadar sürüyo başka belirtilerin var mı
(390 puan) tarafından
Yok canim baska belirti yok henuz. Bende hic bir zaman bu kadar erken baslamazdi

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 88 göst.
1 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Hilay (390 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 100 göst.
28 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Esmeee (108 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 146 göst.
0 oy
3 cevap 366 göst.
26 Ocak 2019 Diğer kategorisinde prensannesi34 (454 puan) tarafından soruldu