0 oy
411 göst.
Diğer kategorisinde (865 puan) tarafından
Araba kullanırken bebeğin pusetini nasıl ayarlıyorsunuz Allah korusun ani frende öne gitmiyor mu

6 Cevaplar

0 oy
(16,581 puan) tarafından
Arkaya oturup emniyet kemeri ile bağlantı eğer oto koltuğu olarak kullanılıyorsa sıkıntı yok takılıyor yerleri var ama değilse tahliye arz ediyor elbette
-Reklam-
0 oy
tarafından
Pusetin baş kısmı on koltuğa dönük olacak ve on ve arka koltuk arasında sıkışacak gerekirse emniyet kemerinize arkasından dolandırıp takacaksın o zaman emniyette kalır 
0 oy
tarafından
Stamdardinda emniyet kemersiz koyulmuyor koyulmasi suc diye biliyorum ki bebrginde kemeri bagli olmali
tarafından
Bu arada quinny şu an 900 olsa da çok uygun olurdu 1700 lira Amazon da, 2200 trendyolda. Keşke o fiyatla kalsaydı ben de çok beğeniyorum çünkü renkleri falan nefis
tarafından
Biz ikinci el aldik :) ankarada bi adam yurt disina gidiodu sadece anakucagiyla kullanmis oda avmlerdr cok uyguna denk geldi letgodan takipe t bebisim millet bi sene kullanio anakucagiyla asil kullanim yeri hic kullanilmamis
tarafından
Yanliz quinnynin 3 tekerlisini alma 4 tekerlisine bak o yeni cikti kolay kolay dusmuo dusunce iyi oluo letgoya
tarafından
Ben mersindeyim bakıyorum düzenli ama yok öyle pek. Görmeden de almam, Belli Olmaz bakalım. Aklım mamas papasta
tarafından
Evet onada bakmistik biraz buyuk kapaniyordu baska yerde tanidigin varmi biz enisteme baktirdik normalde bizde antalyada yasiyoruz
0 oy
tarafından
Aslında imkanınız varsa puset sabitleyici isofixli yataklar var Araba için. Maliyeti çok yüksek oluyor malesef. Ön koltuğu mümkün olduğunca geriye alıp araya sıkışacak şekilde emniyet kemeri ile sabitliyorsun ters koyuyorsun bir de . Allah korusun birşey olmaz Allahın izni ile. 
0 oy
(497 puan) tarafından
Şoför koltugu  değilde yanındaki koltuğun arkasına ters şekilde koyuyorum. Ortaya koyarsan ani bir frende öne gelme ihtimali var. Düz şekilde de koyarsan yani on on taa dönük onda da aynı ihtimal. En iyisi arkaya çevirmek..
0 oy
tarafından
Ben bebek bûyüyrne kadar araba kullanmiyotum malesef aklim cikiyor ağladiği zman. Eğrrki eskm kullaniyorsa emniyet kemeri ile sımsıkı bagliyoruz ön koltuğuda geriye kadar ittik mi tamamdir bu is 

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 420 göst.
23 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Esra177 (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 72 göst.
+1 oy
5 cevap 143 göst.
+1 oy
12 cevap 216 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde By (19 puan) tarafından soruldu

411,976 soru