+1 oy
871 göst.
Diğer kategorisinde (688 puan) tarafından
Feritin seyrana yaptığı şeyler hem yusufla konuşmasını istemiyor hemde kendisi pelo ile işi götürüyordu 14 bölümdür ilk gece kızı otele götürdüğünde pelo ile o yatakta uyudu seyran ise banyoda kaldı kuzum benim. Babasınin o yaşına kadar yapmadığı kalmamış ama bu bölümde ilk kez kazım gözüme girdi. Geçen bölüm ben kızımı sizin oğlunuza kapatma olsun diye yetiştirmedim dedi yani böyle bir cümle kurdu. Neyse işte ya dizinin finalinde ferit bey deliler hastanesine yatacak diyorlar zaten aklı fikri yok Yusufu sevmesem bile en azından onurlu bir çocuk seyrana yanlışı olmadı para herkeste olur ama karekter herkeste olamaz. Ferit kızı sürekli babası ile tehdit ediyordu gidemez sanıyordu bu bölümde kadın çok güzel gitti demek neymiş her evdeki kuş kafeste demek değilmiş her an uçabilir heran özgür kalabilirmiş. 

Neyse uzun yazdım ama ömrüm boyunca ilk defa bir dizi takip ediyorum hatta ilk defa kanal başına oturdum desem doğru 

24 Cevaplar

0 oy
(1,811 puan) tarafından
O değilde en çok dedeye sinir oldum maraba ne yaa seyran iyi yaptı 
-Reklam-
0 oy
(2,704 puan) tarafından
Ne iğrenç seyler şimdiki diziler kım kımınle nasl aldatlır kım kımınle ne sahtekarlık yapar kımın eli kımın cebınde bellı degıl evlılıgı dını örf adetşerımızı yok eden hep bu dızıler 
0 oy
(541 puan) tarafından
Kız alt tarafı dizi bu kadar bel bağlama gerçek mercek hayat da yazıyorlar ki dikkat çeksin. Hadi bu gerçek senin hayatında yada yakının birinin hayatı olsa bu kadar sever miydin. Diziye bende bakıyordum fakat  aşırı derecede saçma buluyorum artık..
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Aynen bende ilk kez takip ediorm heyecanla bir diziyi oyunculuk ck güzel ama feritin hareketi beni aşırı sinir etti ve seyran iyi ki gitti oh dedim ck üzdü Seyrani, bu bölümde feritten böyle bı tavır beklemiodm

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 100 göst.
+3 oy
11 cevap 335 göst.
10 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Ayze (101 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 214 göst.
28 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Ayze (101 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 297 göst.
26 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Ayze (101 puan) tarafından soruldu