0 oy
132 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,426 puan) tarafından
Benim yıllardır çektiğim bir ağrı var ama hangi doktora gideceğimi şaşırdım fizik tedaviye gidiyorum sadece ufak bir boyun düzleşmesi var diyor bir boyun düzleşmesi her yeri etkiler özellikle de dışarı çıkarken üstüme bir kıyafet giydiğimde styen giyince bile ya da başıma bone taksam bile Ağrı başlıyor o üzerindekileri çıkarana kadar devam ediyor üstüme bir yük biniyor gibi yani. Ve boynum ile birlikte iki kürek kemiği arasındaki o bölge, ya sağ yada sol koluma Ağrı ve uyuşma giriyor elimi bile etkiliyor dayanılmaz bi acı. Ne yapayım hangi bölüme gideyim bilmiyorum artık.

6 Cevaplar

0 oy
(414 puan) tarafından
Emar falan cekmedilermi hic beyin cerrahisine git
(1,426 puan) tarafından
Fizik tedaviye gitmiştim canım onlar da o gün düzleşmesi var dedi birkaç egzersiz verdi evde bir ara düzenini yaptım ama dışarıya çıktığımda çok da etikettiğini söyleyemem evde biraz geçiriyordu ama
(414 puan) tarafından
Fizik ne anlasin ondan beyin cerrahisine git emara girdinmi hic
(1,426 puan) tarafından
Evet canım mr girdim beyin cerrahisi ne hiç gitmedim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ablam da çok cekti senelerdir burnundan geldi fizik tedavi bile alıyor.

1)basın üşüyor muhtemelen sıcak tutmaya çalış

2) hacamat yaptır mutlaka.

Ablama boynuna masaj yapınca düzeliyor biraz 
(1,426 puan) tarafından
Hacamat düşünüyorum ama cesaret edemiyorum
tarafından
Emin ol acımıyor şu çektiğin daha beter
(1,426 puan) tarafından
Kafadan hacamat da yapıyorlarmış O nasıl oluyor acaba çünkü ona da ihtiyacım var
tarafından
Ultrason jeli sürüp yapıyorlar hele kafa derisi daha az aciyor yani
0 oy
(4,990 puan) tarafından
Ya bende aynisiyim canm

Beyin cerrahina gittim emar istedi sırt ve boyun için ayın 28 inde cekecem bakalım hayırlı haberler olur inşallah 
(1,426 puan) tarafından
Beyin ne alaka kız Allah Allah. Çok geçmiş olsun. Bend mi bi görünsem
(4,990 puan) tarafından
Beyin cerrahı bel boyun baş bunlara bakıyor sadece beyin olarak düşünme
(1,426 puan) tarafından
Öyle mi bi gideyim ona o zaman sağol canım
0 oy
tarafından
Istanbulda mi oturuyorsun
(1,426 puan) tarafından
Yok canım İstanbul da değilim
tarafından
Normalde böyle Bi durumda 2 alternatif var cnm 1 beyin cerrahisinde gideceksin 2 istanbulda baltalimani kemik hastanesi var kemikle ilgili tüm rahatsızlıklara bakıyor boyundan ayak ucuna kadar istanbulda olsaydın onada git diyecektim
(1,426 puan) tarafından
Aklımda bulunsun canım hiç duymamıştım O dediğin yeri
0 oy
(4,088 puan) tarafından
Yıllardır çekiyorum o ağrıyı aynı zamanda bel ağrısı ayaklarıma vuruyor geçen hafta beyin cerrahisine gittim bizlik bir durum değil dedi fizik tedavi yada ortopedi doktoruna git dedi yinede mr istedi ocakta ne çekileceğim 

Bende geçen sene boyunca sürekli gittim doktora hiç biri net bir şey söylemiyor hep varsayım üzerinde konuşuyor bulamıyorlar ne olduğunu 
(1,426 puan) tarafından
Hep öyle ya psikolim bozuldu bişe deseler barişunu yapmamlazımiyi olmak için derim
0 oy
(2,989 puan) tarafından
Bende boyun omuz ağrısı çok çekiyorum bir ara fizyoterapist araştırıp ona gidicem valla memnun kalan çok kişi var sende araştır bir istersen
(1,426 puan) tarafından
Ama benim her zaman ağrımıyor omuzlarıma ağır bir yük bindiğinde ya da ekstradan vücudumu sıkan şeyler giydiğinde ağrıyor

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 135 göst.
0 oy
1 cevap 47 göst.
24 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hlal (247 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 234 göst.
20 Mart 2022 Diğer kategorisinde Nisakaoz (328 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 51 göst.
19 Ocak 2024 Aile kategorisinde Selin demirci (2,203 puan) tarafından soruldu

404,900 soru

12,129,346 cevap

36,496 kullanıcı

...