0 oy
372 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (5,520 puan) tarafından
Dr varikosel yine oluşmuş demişdi. Ameliyat yaptırmama kararı almışdık. Bu sabah eşim ağrıdığını, hatta 3 aydır hafif hafif ağrıdığını itiraf etdi. :( Nasıl iyiyim söyleyeyim. 2-3ay benim tedavim olacaktı. Sonra tüplerime baktırcaktım.  İsyan etmiyim diyorum.  Derdlerle başa çıkamayıb , alışıyoruz sadece. Tedavim biter bitmez aşılama yaptırcam bu gidişle. İnşAllah o zamana kadar eşim ağırlaşmaz, ameliyat biraz bekler.

6 Cevaplar

0 oy
(3,298 puan) tarafından
Ağrısı çok ise doktora danışın gunescim yine etkiler sizi varikosel spermlerin morfolojisini yapısını bozuyor.
(5,520 puan) tarafından
Varikosel zaten. Yine ameliyat olmadan bi bebeğimiz olur diyorduk. Bebek için tedaviye yeni başlamışdık. Ama ağrı vermeye başladı.
Etrafımızda ikinci defa ameliyat olub spermi sıfıra düşen insanlar var. Korkuyoruz ameliyatdan.
(3,298 puan) tarafından
Haklısın ama benm abim oldu mesela 4 sene olmamıştı olduktan sora 2 çocuğu oldu genel olarak düşünme bazisina faydalı oluyor burda septomlar önemli eğer ağrı eşlik ediyorsa bu daha çok önemli biz mesela septomlar yoktu olmadık
İyi bı doktorla cozulse.daha iyi sen bilirsin yine de tabi
-Reklam-
0 oy
(16,180 puan) tarafından
Allah ne derse o oluyo canim valla. Benim oglum dogdu esim dediki yumurtaligimda birsey var şiş ve agriyo dedi. Suruttu biraz. Neyse doktora gitti doktor hem kist var dedi hem varikosel. Bide tek yumurtalik cok az calisiyor. Cocuk dusunuyomusun demis esime. Esimde 1 oglum var demis. Doktor gulmus masallah demis ne guzel. Ondan once biz boyle birsey oldugunu bilmiyoduk bile. Sonra 2.yi istedik. 2.seferde ayni ay icinde oldu simdi hamileyim 32 haftalik. Yani Allah ol derse hersey oluyor canim isyan etme insallah rabbim sizede bir evlat nasip etsin. Kucagin bos kalmasin insallah
(5,520 puan) tarafından
Meleğim hep postuma yorum yaparak beni motive ediyorsun. Allah razı olsun canım. Hakkımızda hayırlısı olsun.  Anne olmayı çok istiyorum.
(5,520 puan) tarafından
Allah bebeklerini analı babalı büyütsün
(16,180 puan) tarafından
Ahh hic isimlere bakmiyorum ya valla uzuluyorum canim isyan etme diyoruz dua et diyorum ama insanin cokda elinde olmuyo yasamadan bilemiyoruz malesef. Rabbim gonlune gore versin insallah :))
(5,520 puan) tarafından
Teşekkür ederim❤️
0 oy
(6,425 puan) tarafından
Varikosele sülük iyi geliyor. Bi arastirin derim
(5,520 puan) tarafından
İyi yapa bilen doktor bulmak zor. Azerbaycanda yaşıyoruz. İyi jinekolog bulmam 18 ayımı aldı. Bu sürede 5-6 jinekologla zaman kayb etmişdim sadece.
(6,425 puan) tarafından
Doktor değil ehil bir haccame yapıyor bunu. Arastir istersen ameliyattan daha hızlı ben kistten sülük le şifa buldum çok şeye iyi geliyor
0 oy
(9,610 puan) tarafından
İnşallah balım benim insallah agirlasmas . Bu yol çetin bir yol ama sizin sevginiz oldukça herşey daha iyiye gidecek bitanem ❤️
0 oy
(5,441 puan) tarafından
Canım kocanın ameliyat olması gerekiyorsa biran önce olsun bekletmeyin çünkü bu varikosel ilerleyen birşey ilerler falan işinizi zorlastirir süreci uzatır,ikiniz aynı anda tedavi olun ilerlerse eşinin ağrısı dahada artacak 
0 oy
(3,094 puan) tarafından
Benim eşimde varikosel ameliyatı oldu ondan sonra hamile kaldım 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 245 göst.
7 Mayıs 2026 Cinsel Yaşam kategorisinde Angelhappy (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 224 göst.
0 oy
2 cevap 238 göst.
0 oy
1 cevap 256 göst.
30 Haziran 2025 Diziler & Filmler kategorisinde Aybalam (340 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,514,480 soru

24,697,031 cevap

368,698 kullanıcı

...