0 oy
612 göst.
Diğer kategorisinde (2,299 puan) tarafından
Kızlar eşimin iş arkadaşı vardı önceden de post açmıştım samimi mesajlar atmıştı iş icin .dun gece baktım instagram da eklemiş eşimi takiplesiyorlar konum atmış eşime tabi iş icin.. bende sinirlendim eşime dedim gece bana dediği iş icin atmış ve istersen engelle sil dedi bende engel attım..eşim  rahat davrandı umrunda olmadı bile bemde şüpe duydum ya :( bana söz verdi arkasında duruyor ama sanko kadın peşini bırakmıyor çünkü her iş verdiği kişiyi ekler mi sizce   ?? Kafam karışık ya napayım 

6 Cevaplar

0 oy
(3,015 puan) tarafından
Eşin ne iş yapıyor 
(2,299 puan) tarafından
Şoför  canm kendi arabası var kadında iş veriyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ya bu iş konusunda bizde sorun yaşadık kız aramıştı eşimi biliyorum yani seside geliyor telefonda eşime dedim kimdi o erkek ismi söyledi ama kadın olduğunu sesinden anladım baya bir tartıştık eşimle sonra itiraf etti evet kadındı falan diye 

Bence hiç normal değil böyle şeyler hiç güvenim olmadı ondan sonra eşime 
(600 puan) tarafından
Ne dedi peki eşin canım? İş için mi öyle cıvık cıvık konuşuyormuş o kadın ? Ve eşinin de sana yalan söylediğine bakılırsa ben hiç temiz kokular almadım.
tarafından
Ben çok sinirli birisiyim en ufak şeyde gözümü kırpmadan onu birakcagimi bilir yanlış anlarsın diye yalan söyledim özür dilerim dedi
Eşimle o kız petrolün marketinde çalışıyorlardı yani gündüzleri o kız bakıyordu gecelerinde eşim eşime ne zaman geleceksin sıkıldım burdan gidecem diye aramış sonra zaten işten ayrıldı o kız
(2,299 puan) tarafından
Ay bende sinirliyim eşim de bilir kayinbba m sağ olsun eşime tehdit etti. Eşim düzelmiş de kadın durmuyor gibi ?? Güzel genç bir kız
tarafından
Güzelliğine başlarım böyle ahlaksizin valla eğer birdaha o kızla ilgili birşey görseydim eşimin masum olduğunu bilsem bile affetmezdim
(2,299 puan) tarafından
Ya etkilenir diye korktum açıkçası .. Bende bisey görsem gidecem son sans eşimin malesef
0 oy
(1,570 puan) tarafından
Hiç normal şeyler değil .eşimin önceki çalıştığı yerde bi kız vardı gece 1 de arardı kahkahalarla gülerek konuşurlardı .sırf bu yüzden ayrılma noktasına geldik . çünkü eşim niyeti kötü değil derdi ama kızın ne mal olduğu sonradan ortaya çıktı . geçte olsa kıymetimi anladı ama kaçtı bir kere tren
(2,299 puan) tarafından
Zaten böyle insanlar yuva yıkıyor:( ayrıldınız mi
(600 puan) tarafından
Kusura bakmasınlar da iş falan bilmem ne demek kahkaha atarak konuşuyorlar. Acaba seninle kavga ettiğine değmiş mi ? O an o telefonu alıp ne .... gibi gülüyorsun karşında evli bi erkek var diyip saydırsaydın keşke . Başlarım öyle işe .
(2,299 puan) tarafından
Yok eşim bisey demedi dün gece sakim davrandı ben şüpe duydum canm.kadini sildim numarası da  bende bisey olsa ararim dedim korktu
0 oy
(164,064 puan) tarafından
ne kadar samimi bu laf ucu acik olmus
(2,299 puan) tarafından
Mesele iş vermiş eşime demişki  mala zarar geldi mi? Çok teşekkür ederim ? Emoji göndermiş gülücük atmış sonra eşime yerinize vardın iz mi demiş
(164,064 puan) tarafından
bunlar samimi seyler degil ama samimiyet algin boyle olursa isin zor is geregi yazisma bunlar
(2,299 puan) tarafından
Evet iş icin canm zaten. Ama kadın takip ediyor eşimi dün gördüm sınır oldum eşimi uykudan uyandırdım ki telefon  hep elimde  zaten hesaplarım onda açık  bakıyorum arada gördüm birden
0 oy
(5,483 puan) tarafından
Engelle demiş daha ne yapsın. Bişey olmadığı için rahat, yoksa çıkarttırmazdı, kızardı, ayıp olur kız iş için yazıyo yüz yüze bakıyoruz felan derdi
(2,299 puan) tarafından
Valla camm dedi babama da sorabilirsin o kadın iş veren babama diyim mi fatma istemiyor kadını?? Bende dedim git söyle baba  ya  instagram  da  ekleme ne alaka sustu
0 oy
(1,655 puan) tarafından
İş  veriyor die ınstagramda takiplesmesi mi lazım yanlış Bi zihniyet 
(2,299 puan) tarafından
Yok  takip ediyorm canm. Kadın bide bizimle aynı şehirde konuma baktım  instagram da baktım foro paylaşmış falan
(1,655 puan) tarafından
Bosver sallama canım moral bozma
(2,299 puan) tarafından
Yok onun için huzursuz olmam da ama takipteyim
(1,655 puan) tarafından
Tabi tabiki elden bırakma canim
(2,299 puan) tarafından
Aynen öyle

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 406 göst.
24 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Deniz16 (402 puan) tarafından soruldu