0 oy
219 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde tarafından
Diyarbakır'a gideceğiz eşimle .Şöyle her şey dahil hamamlı saunali otel önerisi istiyorum.Temiz de olursa sevinirim ☺️❤️

2 Cevaplar

0 oy
(11,215 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap

Hala duruyor mu bılmıyorum ama balıkçılarda class otel var. Hem merkezi hemde tam turistık yerde asagısı kervansaray ve surlar arkası 4 ayaklı mınare yukarısı hasan paşa hanı karsısı ulu camı. Orda kalsan heryere yuruyerek ulasırsın. Zaten dıyarbakırın kalbı balıkçılar başı ve dağkapı tam yerınde olursun:) o yoksada dagkapı cıvarı otel kaynar canım:)

tarafından
Zelalim içinde hamam sauna falan var mı acaba ☺️? Gitmisken öyle bı yere gidip dinlenmek istiyoruz biraz ya .Çok sevdim diyarbakiri
(11,215 puan) tarafından
Var var cok egzotık ve dıyarbakır tarıhını yansıtıyor eski köklü bir otel. Ve herseyden önemlisi konumu muhteşem;)
tarafından
Kuzu şimdi aradim da greenpark diyo adı değişmiş olabilir mi ? Dediğin gibi otantik ve saunali jakuzili hamamlı ☺️❤️ kadına pardon yanlış aradım diyip kapattım :D
(11,215 puan) tarafından
Olabılır canım ben 15 yıl önce ayrıldım diyarbakırdan isim ve el değiştirmiş olabılır ama duruyor hala otel ona emınım
tarafından
Ayyy zelalimmmm oraya gitcez bayıldım ☺️❤️☺️❤️ eşim de bayıldı.spor salonu bile var mükkkkk
(11,215 puan) tarafından
Git git etrafındakiler sizi dahada bayıltacak dırek cıktıgınız gıbı otelden tarıhın içindesiniz:)
tarafından
Ya teşekkür ederim valla hemencik hallettik sayende ☺️❤️green Park olmuş adı artık ama efsane ya .Gidince post atcam ☺️❤️ resim atcam buraya
(11,215 puan) tarafından
Oyle mı hade ya :) tmm canım at hade ii tatiller benım içinde gez cocuklugum oralarda gectı :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Otel tavsiyem yok ama ofiste ciger ve haci leventte kunefe  yemeden , Hz suleyman camii ve 27 sahabe turbesini ziyaret etmeden  Diyarbakır'dan ayrilmayin serifecimm :)
tarafından
Sahabe türbesine gittim daha önce şeymam çok güzeldi orası ☺️❤️ofis dediğin restoran mi ?

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 138 göst.
30 Temmuz 2023 Tatil-Seyehat kategorisinde Zuhalll (735 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 191 göst.
17 Haziran 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde Hlal (247 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 86 göst.
21 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Tugce12. (639 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 59 göst.
29 Aralık 2022 Aile kategorisinde Enes2020 (4,041 puan) tarafından soruldu

407,119 soru

12,219,146 cevap

36,811 kullanıcı