kızlar bilen bilir burda konu acmıstım esimin ensest iliskiden süphelendiğim bekar teyzesi vardı. Biz nisanlıyken esime beni kucağına al diyodu esimin kucağına atlıyodu esimi boynundan sehvetli bi sekilde öpüyodu falan. Anlatmıstım. Ben bu kadının bu cıvık bu ensest hallerinden tiksinip hayatımızdan def ettim.(eşim karsılık vermiyodu asla teyzem iste cıvıktır diyodu) Bu ensest teyze benim kayınvalidemin bir numaralı bacısı. Bacıdan öteler öyle söyleyim size. Bacı demez anne kız dersiniz ikisine. Bu iki bacı kayınvalidem ve teyze esime cok düskün olduklarını bahane ederek benim yuvamı yıkmaya kalktılar. Bosanma asamasına gelince eşim ikisine de mesafe koydu. Annesine cok değil de sapık teyzesinden yuvamız icin uzak duruyodu. Sonra bu sapık ensest teyzenin benim arkamdan bana iftira attığını benim dedikodumu yaptığını duydum esine anlattım esim de annesi ve teyzesine posta koydu. Karımla uğrasmayın gibisine. Benim bu kayınvalide ve ensest teyze benim yuvamdan uzak durmayı bizi ayıramamayı kendilerine yediremediler. Eşim bu dedikodudan sonra teyzesini sildi gibi bişi oldu. Benim de canıma minnet. Öyle bi sapığı hayatımda asla istemiyorum. Kayınvalidem bugün esimi arayıp teyzenin doğum günü arayıp kutla senden bekler dedi. Kızlar kan beynime sıçradı. Esim de tamam dedi. Esim telefonu kapatınca aricak mısın teyzeciğini dedim evet dedi. Ara ara da iyice yüzüne gül daha da yapsın karının dedikodusunu yüz bulsun da senden biraz daha iftira atsın karına ara dedim. Kayınvalidem resmen bacısının hayatımızdan def edilmesini hazmedemediğinden hayatımıza bacısını zorla dahil etmeye çalışıyor kızlar ben napıcam. Bu sapık teyze benim yuvamı yıkacak birisi:(