0 oy
266 göst.
Diğer kategorisinde (1,415 puan) tarafından

Kizlar marul kafam bugün avmde tek başına ilk kez bi oyuncağa bindi ☺️ Hani bu salincaklar varya dönüyo onlara bindi... 

20 aydir sanki bu anı bekliyormuşum gibi lavaboya gidip hüngür hüngür ağladim sevinçten. Disardan bakinca büyük ihtimalle başka sorun var gibi anlaşildi ama ben oğlum ilk kez tek başina bi oyuncağa bindiği için ağladim :) 

Tarif edemiyorum duygularimi çok farkli çok özel bir duyguydu benim için ❤️ Annelik sen nelere kâdirmişssin ☺️ 

4 Cevaplar

+1 oy
(7,319 puan) tarafından
Hiç şu kadar duygusal bi anne olamadım bizde de eşim öyle:D
(1,415 puan) tarafından
Bende normalde degilimdir. Ama son 3 gündür duygusal geçiş yaşiyorum ondan sanirsam ☺️
(835 puan) tarafından
Kiz hamilemisin acaba:):))
(1,415 puan) tarafından
Yok kiz :D allah isteyene versin
(835 puan) tarafından
Skksjssjj amin canım eltim öyle olmuştu bı ara kızım beni öpünce oturdu ağladı ne güzel öpüyor annesini dedi dedim sen git bı test yap yaptı ve pozitif çıktı:))))))
-Reklam-
0 oy
(7,783 puan) tarafından

Ben yakamı bi salsalarda tek başlarına oynasalar diye ağlıyorum :Dcok farklı bi duyguuuuuuuuuu ahahhaha

(1,415 puan) tarafından
Deme öyle çok özlersin beraber oynadiğiniz zamanlari fatma ☺️
(7,783 puan) tarafından
Ya orası ayrı canım ❤️
0 oy
(835 puan) tarafından
Yaaaaa :):))))❤️❤️❤️❤️❤️
(1,415 puan) tarafından
Yaaaaaaa ☺️❤️
(835 puan) tarafından
Bende bazen bakıyorum benim kizim saçlarını tarıyor üstünü giyor çok duygulaniyoeum gerçekten daha dün bebekti sanki ya her günü ayrı güzel anneliğin ve Zaman onkadar hızlı akıyor ki her günün tadını çıkarmak lazım aslinda ❤️❤️
0 oy
(1,452 puan) tarafından
Normal de duygusalim ama anne olarak hiç öyle duygulanip ağlamadım kızımı herşeyden çok seviyorum mutlu oluyorum ama aglayamiyorum duygulanip ya off
(1,415 puan) tarafından
Bu seni kötü duygusuz bir anne yapmaz emin ol ❤️

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 76 göst.
0 oy
2 cevap 55 göst.
27 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Semras (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 227 göst.
6 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Meleksone (2,424 puan) tarafından soruldu
+1 oy