0 oy
323 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar eşimin annesi babası ikiziyle kavga etmişlerdi 2 hafta önce gecenin 1 inde bize geldiler neyse hâla babasķ burda annesi gideli bir hafta oluyor aradiki yarin size gelicem kalmaya diye zaten babasi burda neyse ve ben artik dayanamadim eşime dedim istemiyorum söyle gitsinler milletin sorununj ben çekmek zorunda degilim diye şimdi gozunuzde kötü gozukucem ama dilleri hic durmuyor günde 2 3 cesit yemek yapiyorum bugün kaynatam kaynanami aramis perisan oluyoz sende gel diyor guya ben bakamiyomusum gibi oglumun ictigi biberon sayisina kadar laf ediyorlar gecen sabah 10 a kadar uyuyakalmisim yok ayaģı aģır eli yavas kahvalti hazirlamaya gonlu yok felan hicbisekilde evimde istemiyorum esimede soyledim ayni boyle kavga etti cikti gitti saygisizlik ediyosun diye bunlari nasil gonderebilirim artik ogullarindan cektiğim yetmiyormus gibi bide bunlar çıktı bana bi akıl verin ya

7 Cevaplar

+1 oy
(7,864 puan) tarafından
Kaynatana söyle madem beğenmiyorsunuz memnun değilsiniz neden buradasınız de. Nankör insanlara hiç tahammülüm yok 
-Reklam-
0 oy
(684 puan) tarafından
Bilemedim ben olsam eşim için dişimi. Sıkarım 
tarafından
Esim icinde sıkamam canım eşim saf çünkü eşimin hakkını goz gore gore ikizine yedirdiler burdayken kavgaliyken bile adama esimin parasindan 15 milyar verdiler guya küsler para veriyorlar ama evlerine gitmiyorlar
(684 puan) tarafından
Kimsenin ne yaşadığını dışardan bilemeyiz haklısın canım kaynayana söyle madem begenmiyosun niye buradasın diye
0 oy
(5,327 puan) tarafından
ciddi sekilde soyle istemedigini
tarafından
Cok ciddi konustum ama yok
0 oy
(2,496 puan) tarafından
Ben de sabredemem yani tamam bı kaç gün olur anlarım da ev ev üstüne olmaz yani bir durmaktan ne farkı var ve bı de bi ton laf sözleri hiç çekemem kusura bakmasinlar
tarafından
Kesinlikle olmuyor zaten ben boyle bi hayat istesem bastan beraber oturmak isterdim
0 oy
(2,987 puan) tarafından
Eşim için sorun yapmam ilerde benim ailemin başina gelmeyeceği ne malum
tarafından
Esim icinde sıkamam canım eşim saf çünkü eşimin hakkını goz gore gore ikizine yedirdiler burdayken kavgaliyken bile adama esimin parasindan 15 milyar verdiler guya küsler para veriyorlar ama evlerine gitmiyorlar
0 oy
(415 puan) tarafından
Kavgalı olanlar ikisi mi anlamadım eğer ikisi ise adam onu oraya çağırmak yerine neden kendi evine gitmiyor 
tarafından
Hayır esimin ikizi kaynatam kaynanamla yasiyor ikiziyle tartismislar canim kaynanam baristi gitti kaynatam küs hala kaynanamda o burda diye geliyor adam cagiriyor
0 oy
(2,219 puan) tarafından
Ben kendimi senin yerine koydum da yok ben de dayanamam eşime söylerim o soylemezse ben bı gün konusunu açarım anne siz ne zaman gidiceksiniz Allah'ın izniyle gelecek misafirlerim var ona göre plan yapicam derim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 104 göst.
25 Aralık 2024 Diğer kategorisinde M.h.2606mt (72 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 305 göst.
3 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,442 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 488 göst.
1 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esmamirancinar (77 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 76 göst.
30 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Eftelyam (1,268 puan) tarafından soruldu

411,423 soru

12,384,733 cevap

43,448 kullanıcı

Kategoriler

...