0 oy
375 göst.
Diğer kategorisinde (13 puan) tarafından
Merhabalar ben iki yıllık evliyim ve sevgiliyken 5 ayda evlenme teklifi etti eşim ve ailem sorun yaratmaya başladı 20 senelik dostluğumuz var dı ve şuan hiç bişeyimi anlatamaz anlatsam kusur ararlar anlatmasan içinde tutar muamelesine başladılar eşimin durumu çok iyi yaptıkları herşey onlara batmaya dinlenlerken yüzleri değişmeye başladı Sonra mana vermeye ama sormaktan öğrenmekten kendini alamadılar 4 kız grubuyduk ben dahil ve hepsi bekar birisi evlenme üzeri terledildi işin başıda o tavır koymaya bozmaya başladı aşırı zoruma gidiyo hergün bende olan beraber gülüp ağladığımız yediğimiz içtiğimiz gerçekten sevdiğim arkadaşlarımdı onlar ve hiç bişey anlatmamaya başladım çünkü beni hep üzüyolardı geçen gün beni aradılar akşama buluşucaklarmış ve ogün söyleyip aa bebeğin var gelemezsin dediler kendi sorup kendi gelemediğime karar verdi ve aşırı şaşırıp üzüldüm siz sözleşmişsiniz ben zaten gelmeyim dedim kapattım kimse arkadaşının iyiliğini çekemiyomuş çok kırgınım hayatımda dost dediğim ve kimseye ihtiyaç duymadığım zamanla üzülüyorum

8 Cevaplar

0 oy
(612 puan) tarafından
Sende değişmişsin bence arkadaşlarının bu tavrını direk eşinin durumuna bağlaman  komik 
(612 puan) tarafından
Şu anlattıklarının eşinin durumu ile alakası yok. Buraya yazmışsın bende cevap verdim :)
(13 puan) tarafından
Senide rahatsız etmişim demekki :)
(612 puan) tarafından
Aynen sgsg
(13 puan) tarafından
İçin burdakileri alamıyo daha gerçek hayatta sabır diliyorum
(612 puan) tarafından
Saol.
-Reklam-
0 oy
(1,635 puan) tarafından
Beş yüz tane posta gerek varmı bir tane aç bekle cevap gelir zaten başlık farklı içerik aynı kaç tane aynı post var. 
(13 puan) tarafından
İnternetten dolayı sanırım öyle yapmadım
0 oy
(8,383 puan) tarafından
Ben arkadaşlarımla daha iyi oldum hatta iki tanesiyle sürekli mesajlaşıriz konuşuruz 10+ senedir arkadaşlarım 
(13 puan) tarafından
Evet küsmek için barda doğum günü planladılar ve hiç yaptığımız bir ortam değildi sonra aa sen baskı altındasın artık sana üzülüyorum moduna girdiler
0 oy
(1,724 puan) tarafından
Evliyken bekarlarla arkadaşlık yapılmıyor sen iyisi mi evli arkadaş bul
(13 puan) tarafından
Bütün arkadaşlarım bekardı
0 oy
(16,403 puan) tarafından
Hiç böyle arkadaşlarım yok şükür 
(13 puan) tarafından
Gerçekten insan bocalıyo şuan ise düşünüp hem üzlüyüp hem kızıyorum çok
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Arkadaşlıpınızın ömrü bu kadarmış demekki 
(13 puan) tarafından
İçerledim geçen ki olaya yoksa kanullendim
(4,658 puan) tarafından
İçerlemen çok normal. Ne arkadaşlıklarım bitti ne üzülüp ağladığım zamanlar oldu:) geçti gitti ama
(13 puan) tarafından
Son kabullenişteyim bende
0 oy
(891 puan) tarafından
Cnm Mutlu evli olmanı kıskaniyorlar onlarda olmayanı kıskanıyorlar boşver onları sen kendine evli arkadas bulsan gene iyi taraflarknk kıskancak evli kadinın dostu olmaz Anne ve evlat dost olarak yeter
0 oy
(1,272 puan) tarafından
Bence kiskaniyorlar ben olsam bidaha asla gorusmem evli daha akli basinda kisilerle dostluk kurarim cok daha iyi cocugundan rahatsiz olmayan  dostluklar  bul

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 408 göst.
3 Ekim 2023 Diğer kategorisinde gozdekaracaa (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 776 göst.
22 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde Oykumkutlu (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 546 göst.
17 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde 12345678 (141 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,099 göst.