0 oy
388 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Oglum 4 yasında bayağı bir meraklı misketlere gunde yarım saat  telefondan mısket yarışı mısket parkurları falan izler cok seviyor geçen gun ben temızlık yaparken kapının altındaki sungeri çıkarmış ıcınde mısket yuvarlıyor :D cok hosuma gıdıyor buldugu herşeyi oyuna cevırmesı dedım sana bundan parkur yapalım mı havalara uctu 4 tane kapı altı sungeri mukavva falan aldık bugune nasip oldu yapmak esımle oglumla oturduk 3 saat ugrastık sonuc bu cok sevdı butun gun oynadı :)

image 

image

image

image

7 Cevaplar

0 oy
tarafından

Elleri öpülesi kadın <3

tarafından
Ay estağfurullah kuzu naptın utandım ya :D napıyosun nasıl gıdıyor
tarafından
Kocam mektup atmıştı onları tekrar tekrar okuyorum ❤️☺️
tarafından
yaaa kıyamam :) son durum ne kuzum bayagıdır gormuyorum senden post falan
-Reklam-
0 oy
(3,527 puan) tarafından
Çok güzel olmuş canım dikkat et agzına atmasın Allah korusun
tarafından
Yok kuzum sukur o konuda suphem yok neyın ne oldugunu cok ıyı bılır yası da 4 u gectı zaten artık daha da farkında 1 senedır oynar misketlerle once cok gozum ustundeydı tabı ama baktım sıkıntı yok rahatladım bende :) ılactı temızlık malzemesidir hıc saklamadım ondan anlattım ne nedır bılır ellemez dokunmaz sukur gecen anneme bıraktım oglumu annemde ılaclarını ıcmıs masada duruyormustu yuksege kaldırırken oglum sormus anneanne nıye kaldırdın ta oraya onları demıs annemde orda dursun oglum bosver eggg onlar falan demıs hayır anneanne eggg degıl ılac ben elleme zaten demıs :D annem bakakaldım dıyo :D
(3,527 puan) tarafından
Maşallah maşallah benım kızda marta 4 olcak şükür ondada olmadı ama oglum 2 yaşında herseyi merak ediyor korkuom o yüzden:)
tarafından
seninkilere de maşallah canım ne guzel ıkı tane :) meraklı cocuk ıyıdır benımkı de meraklı cok fazla hemde o yuzden zaten boyle yapıyorum sakınmıyorum kı merakı basına ıs acımasın onumde incelesin baksın etsın napıyosa yapsın :D ben kendım gosterıyorum anlatıyorum bastan merakı artmasın dıye :D
(3,527 puan) tarafından
İyi yapıyorsun canım Rabbim çocuklarımızı bağışlasın❣️❣️❣️
tarafından
Amin amin  canım cumlemızın yavrularını korusun rabbım
0 oy
(10,079 puan) tarafından
Ayy baktım korktum çok tehlikeli oğlum 3 yaşında asla güvenip eline vermem yanımdada olsa vermem bir dalginlik Allah korusun dikkat et cnm
tarafından
canım 1 yıldan fazladır misketlerle oynar ık basta cok gozetım altında oynattıma ama bılınclı bır cocuk oun agzında ısının olamadıgı bılır oyle bır korkum olsa cocuguma o bilinci gormesem zaten oynatmam :) herseyden uzak tutup pamuklara saramayız herseyı bilmeli ogrenelı gormelıler zararlıyı yararlıyı neyın nerde kullanılacagını dedıgım gıvı 4 yasını geceli 2 ay oldu artık daha buyuyor 3 yasına yakındı oynamaya basladıgın da gözetim altında oynattım anlattım bogazına kacar agıza alınmaz vs o sekılde zamanla rahat bıraktım
(10,079 puan) tarafından
Anladım cnm çocuk ya ben güvenmiyorum elimde değil evhamliyim bide bizim akraba geçen sene boğazına patlamış mısır kaçtı beynine oksijen gitmedi çocuk yatalak felçli ondan çok etkilendim
tarafından
Yanı mısketı ılk defa gordugunde evet merakla agzına alma vs olabılır ama 1 yıldır her dk elınden dusurmeyen cocuk ıcın bu bence gecerlı degıl kaldı kı bır cok sey var bak ne dıyosun mısır yanı yedıgı bıseyde kacabılır bogazına buldugu bır bozuk para da kacabılır saklayarak evham yaparak degılde aksıne gösterip anlatıp merakını yenmesi saglamalı kı kendısı kesfetmeye calısırken merakından ne yapacagını bılemedıgınden kendisine zarar vermesin onlem alarak aşılmalı boyle seyler bence ılkyardım cok onemlı mesela oyle bır durumda her anne baba bilmeli dıye dusunuyorum basıt bır sekılde cıkarılabılır kaçan sey..
(10,079 puan) tarafından
Cnm annesi hemşire ilk yardımda yaptı ama işte olan oldu.. siz bilirsiniz cnm ben seni yadırgamadim ben korkuyorum biraz daha aklı ersin istiyorum sonra tabi ki her anne çocuğu için en iyisini bilir yapar
tarafından
Aynen canım ama annesı hemsıre iken ılkyardım yapılmışken oluyorsa bu artık kader yani acı ama yasanacak olana çare yok malesef kı :( Allah sıfa versın cok zor ama evhamda ıyı degıl gozetımın altında tut merakını yenmesini sagla cok kısıtlama derım :)
0 oy
(1,580 puan) tarafından

Cok guzel olmuş annesi elinize saglık :)

tarafından
Tesekkur ederız canım sagol :)
0 oy
(1,017 puan) tarafından
Helal olsun elelrine saglik.dikatli ol haa agzina falan koymaz dimi?
tarafından
yok canım yukarda da yazdım dıger arkadaslara 1 yıldan fazladır oynuyor ve cok bılınclı bır cocuk hergun elınde misketlere zaten ask yasıyor :D basta gozlemleyerek verdım snra bıraktım kendı halıne cunku agzına alınmayacagını oyuncak oldugunu bılıyor kucuk parcalı bır cok oyuncagı oldu sımdıye kadar hıc bır sorun yasamadık sukur kı ben sakınmam gozlemleyerek verırım herseyı merakını yensin kı ben yanında yokken merakına yenik dusup ne yapacagını da bilemeyip basına ıs acmasın dıye cunku meraklı bır cocuk bayagı ve anlatınca gercekten sorun yasamıyosun ılacları hıc onunden kaldırmadım onlarla ısı olmadıgını bılır mesela yada bozuk para biriktirirıx beraber hep kendısı atar kutuya bazen döker sayar kendınce gerı toplar falan
(1,017 puan) tarafından
Evet bende aynen oyle yapiyorum kizima dediyin gibi meraklarini yenmeleri onemli.
tarafından
cok onemlı valla her dk bakamıyoruz o yuzden o bilinci vermek o merakı yenmek lazım :)
0 oy
(1,321 puan) tarafından
Çok güzel olmuş valla eline sağlık. Birçok pahalı oyuncaktan daha kıymetli ve oyalayici
tarafından
Netten alayım dedım 700-1000 arası bu tarz mısket parkurları plastikten tabı ama cok gereksız israf bır oyuncaga o parayı vermem asla  ve bizimle zaman gecırmesi sabredip heyecanla bitmesinı beklemesı bunu kım yaptı dedıgımızde annemle babam demesı yapıp bitirince tesekkur ederım anne tesekkur ederım baba cok begendım demesı cok bambaska bısey ya :) hazır alsak kargpcu gelıp verse bu kadar asla degerlı ve ılgı cekıcı olmayacaktı boyle bır anımız da olmayacaktı
(1,321 puan) tarafından
Aynen canım ne güzel hem etkinlik hem hatıra olmuş size.
tarafından
evet canım :)
0 oy
(20,557 puan) tarafından
Sen harika bi annesiiin helal olsun çok güzel olmuş valla
tarafından
:))) utandım kız cocugunu seven her anne harikadır bence :) ugrastık ama degdı ha bide oynadık bıraz eglencelı :D
(20,557 puan) tarafından
Kankamın kankasıymış bide görmemiştim :) annelik çok güzel bişi demi kız
tarafından
Hemde çooook valla buyudukce degısık duygular ıcıne gırıyorum bır yandan mutlu bir yandan hüzünlü cabuk buyudu dıye :D nasıl görmezsin ismimi :D kankamın kankası :D
(20,557 puan) tarafından
:D dalgınlığıma gelmiş kankamın kankası :D gerçrkten büyüdükçe daha farklılaşıyo daha çok bağlanıyoz benim oğlanlar aşık bana üçüde djdjjdjdj

İlgili sorular

+2 oy
11 cevap 307 göst.
6 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ebru yilmaz (242 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 809 göst.
2 Şubat 2023 Diğer kategorisinde elis (2,029 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 128 göst.
23 Ekim 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Azkaban (2,746 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 667 göst.

410,032 soru

12,327,960 cevap

39,155 kullanıcı

Kategoriler

...