0 oy
160 göst.
Aile kategorisinde (33 puan) tarafından
Kızlar sürekli bende uçuk cıkar dudaklarımda ne yapmalıyım evden cıkmıyorum utanıyorum kendimden ama sürekli var mı basına gelen bir virüsmüs hayat boyu benle olacakmıs doktor dedi yazdıgı kremde hic ise yaramıyor iki üç hafta sürüyor sonra geciyor yine başlıyor 

9 Cevaplar

0 oy
(9,839 puan) tarafından
Küçükken benimde çok çıkardi ama.bayadir çıkmıyor 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yok kuzu bnde hiç çıkmıyo
0 oy
(9,526 puan) tarafından
Kantaron sür bagısıklık dusuklugunde de cıkar bagısıklıgını güclendir
0 oy
(954 puan) tarafından
Bağışıklığın düşmüş olabilir bol bol sebze meyve ye c vitamin al dediği gibi ömür boyu bu hastalık 
0 oy
(613 puan) tarafından
Herpes virüstür. Vücuda girince bı daha gitmez sadece ara ara gizlenir. Bı çaresi yok bağışıklık kuvvetli olması laizm
0 oy
(11,414 puan) tarafından
Kız çıkarken baktın hissettin acıyor metal çay kasiklari var ya onu biraz ısıt.isit dediysemde kavurma yani.hqni sıcak sayın içinden çıktığı kadar sıcaklık onu uçuğun üstüne baş.rqhmetli ananem hep öyle yapardi
0 oy
tarafından
Bende de çok çıkar her kremi kullandım neredeyse en iyisi mavi hametan işe yaradı bende 
0 oy
(1,370 puan) tarafından
İki üç hafta ya oynuyorsundur ya düzenli kullanmiyorsun yada genel bir problem vardır. Protein eksilikgi da yaraların geç iyileşmesine sebep olur. Malesef herpes virüsü öyle bir bulaştı mi ömür boyu tasirsin. Özellikle aynı noktalarda uçuk çıkar. Ama en geç bir hafta on güne tamamen kaybolması beklenir. 2 3 hafta çok uzun
0 oy
(46 puan) tarafından
Canimmm sana cok guzel bir haberim var ucuk icin ablam da cok cikardi o kullandu artik ucuk cikmiyo dedi ben de kullanicam gebelikten sonra waltreks diye bi hap var bi yil bouunca icmen gerekiyomus artik o kadar detayli bilmiyorum ama mutlaka mutlaka doktora sor yazdir nasil kullaniliyosa kullan gercekten ise yariyor ama duzenli kullan

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 82 göst.
9 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 112 göst.
0 oy
2 cevap 68 göst.
22 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 126 göst.
24 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 34. (379 puan) tarafından soruldu