Valla canım eğer , kayınvalidenin bunu söylediğine kendi kulaklarını duymadıysan Eltin ya da Kaynın bunu dile getirdiyse sana inanma derim Çünkü ben aynı şeyi yaptım Ersin dedi ki kaynanam için senin hakkında bunları söylemiş benim kocama dedi ben eşime söyledim Ben de aynı apartmanda oturuyorum en üst katta Ben Benim altımda eltim Onun altında kaynanam oturuyor eşim Gecenin bir yarısı sinirle kalktı gitti Sen benim Karımı başkasına nasıl şikayet edersin sen ne yapmaya çalışıyorsun diye annesine bağırdı kadın yalvar ya kar Ben öyle bir şey demedim ben asla öyle bir cümle kullanmadım diye kadın yalvardı Kocam çok bağırdı annesine oradan abisi çıktı eşimin dediği sana Annem böyle böyle söylemiş hayır dedi öyle bir şey söylemedi dedi tamamıyla eltimin yanına oldu ortaya çıktı Eğer kendi kulaklarını bu cümleyi duymadıysan inanma duyduysan da eşine onun annesini şikayet eder gibi söyleme Her kim olursa olsun annesine babasına kendi ailesine toz kondurmaz ne kadar kötü olurlarsa olsun ama bir başkası konuşunca olay çıkar sadece o duruma üzülmüşsün gibi söyle hani şikayet eder tarzda olmasın onu sana söyleyeyim ve Mesela bana bu yapılsa Hamileyim ben daha Mesela benim daha Hani öyle bir durumum yok ama mesela çocuğunu vermeyebilirsin kendin gitmeyebilirsin Hani biraz kırıldığını anlamalı Sana ne oldu dediğinde sen ona bunların söylemelisin yani ona kırıldığını üzüldüğünü belli etmelisin