0 oy
133 göst.
Diğer kategorisinde (358 puan) tarafından
Kızlar 2 yaşında kızım var o kadar enerjik yerinde duramiyor ki artık ne oynaticagimi şaşırıyorum bana fikir verin bakalım eğitici setler de tavsiye edebilirsiniz yada oyunlar teşekkürler şimdiden:)

3 Cevaplar

0 oy
(1,043 puan) tarafından
Benimki erkek ama fikirlerini vereyim en sevdiği boyamam yapmak sulu pastel keçeli hc farketmez ama bana cizdiriyo .sora kendisi bide en sevdiği hamur yogurmak:D vala benden güzel yoguruyo boş kalmiyoz hc kek pogca kurabiye çok meraklı geri kalan da bana sariyo işte canım skldikca çizgi flimde izliyo ya koca ayı ve maşaya taktı 
-Reklam-
0 oy
(20,777 puan) tarafından
LEGO oynarız . Top oynarız. Yakalamaya saklambaç . Kitap okuruž bazen . Adeda yayınlarının dikkati güçlendirme seti var. 2 yaş için. Onu  çok seviyo. Tavsiye ederim. 
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Tamir set almayu düşünüyorum legomuzda yok güzel değişik LEGO setleri var onlardan almayı dusunuyorm puzzle yapıyoruz elimizdeki puzzlerdan sıkıldı güzel puzzle alacafim 

Boyama karalama yapamaya bayiliyor arada eşleştirme oyuncakalrdan oynuyor kinetik kum la oynamayı seviyor oyun hamuru minciriyo 

Biz gün içinde gezeriz bugün mesela balık almaya gideceğiz yarın kütüphane günümüz olacak

Ertesi gün oyunevine götüreceğim bu hafta boylr geçecek sonra tren oynarız 

Yapıştırma etkinlik kitabı almıştık bimden arada onhnla oynarız derken zaman geçiyor 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 480 göst.
2 Nisan 2023 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,231 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 136 göst.
3 Haziran 2023 Diğer kategorisinde eskilerdennn (114 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 226 göst.
7 Ekim 2023 Diğer kategorisinde siyahmezarinsahibi (1,417 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 523 göst.
11 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Hatice061987 (1,821 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,438,982 soru

23,658,202 cevap

308,843 kullanıcı

...