0 oy
101 göst.
Aile kategorisinde tarafından

Kızlar bebeğim 1 aylık olmak üzere. Normalde ihtiyaç duyduğu her an kucağıma alıyorum, aman kucağa alışmasın işin zor olur diyenlere kulaklarımı kapadım ne zaman ağlasa kucak istese huzursuzlansa kucağıma aldım sakinlesene kadar kucağımda tutuyorum. Başta gün içinde kucak istiyordu ama en azından uyumak için yatağına koyabiliyorduk. Şu an kucağımda da sürekli gözlerini açıp olduğu yeri kontrol ediyor ve eğer kucaktan birakmissam ağlamaya başlıyor. 

Uyku konusu benim için de onun için de sıkıntı olmaya başladı, çünkü yatağa yatmadigi için ben uyuyamıyorum. Bıraktım mi diye kontrol edip durmaktan o da uyuyamiyor, cinnet geçiriyoruz beraber :) :)

Bu durum neden oluyor ya da bu durumu nasıl asabiliriz 

4 Cevaplar

0 oy
(83 puan) tarafından
Bebeklerin atak ayları oluyor canım araştır istersen atak ayına girmiş olabilir. 
-Reklam-
0 oy
(5,332 puan) tarafından
 Güven ve koku dn dolayı kucagından inmiyor birdiğer sebebde gaz olabilir cnm valla oğlum şun 4 yaşında kucahım alsmda gelmiyor iknci çocugumda sürekli kucagımda artık alıştık 
0 oy
(1,070 puan) tarafından
Allah kolaylık versin benim kızım da öyleydi kucaga alınınca susardı geceleri de birlikte uyurduk yanımdan ayıramazdım sonra yavaş yavaş alıştırdım çok şükür şimdi kucak istemez 
0 oy
(14,429 puan) tarafından
Ne yaparsan yap mizacı neyse o 

Bazı bebekler böyle

İlgili sorular

+1 oy
31 cevap 327 göst.
0 oy
1 cevap 93 göst.
28 Aralık 2023 Diğer kategorisinde emine384 (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 72 göst.