Öz annem bakım evinde uzun yıllardır ben onu 2019 da buldum . Görüşüp konuşmuyorum pek fazla ,zihinsel ve görme engelli kendisi . Soruya gelecek olursam evlatlık edinilmeden önceki eski kimliğimde baba adım yazıyor ama soyadı türk olarak yazıyor benim soyadım annemin soyadı olarak görünüyor yani adam beni nüfusuna almamış . Eskiden soyadı belli olmayan kişilerin kimlikte soyismi türk veya türkoglu olarak geçiyormuş benimde öyle baba soy adım şüpheli yani . İsmi hacı türk olarak görünüyor ve İstanbul da olduğunu duydum annem öyle söyledi . Bulup babalık davası açmak istiyorum. Sebebi ise bir kadının hayatını mahvedip öylece yaşaması, anneme tecavüz etmiş ve defolup gitmiş kansız pislik , bunun acısını almak istiyorum açıkçası . Annemin konusu çok ama çok derin konu . Sokaklarda yaşamak zorunda kalan ,ve kullanılan bir insan olmuş maalesef. Dosyalarda verilen ifadeye göre anneme 2_3 kişi tecavüz etmiş ama annem nedense o isimden emin , ve en son yanına gittiğimde baban İstanbul da demişti . Annemle pek konuşup görüşemiyoruz o konu ayrı sıkıntı. Bu adamı nasıl bulurum ben . Cimere yazdım ama onların da elinde bilgi yok soyadı gerçekten türk mü bilmiyoruz . Gerçekten baban o isim mi bilmiyoruz diyolar . Ama dediğim gibi annem o kişiden emin . Bu adamı bulmak istiyorum, annemin yasal vasisi benim onun adına da dava açacağım