0 oy
317 göst.
Diğer kategorisinde (14,122 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Nasilsiniz kızlar herkese hayırlı akşamlar☺️☺️biz bu boyaları çok sevdik çok eğlendik oğluşum babasını beni de boyadi çok mutlu oldum anne cok teşekkür ederim diyor bir de☺️☺️her şeye değer ❤️❤️

3 Cevaplar

0 oy
(2,988 puan) tarafından
Kizzzzz o çocuk üşümüyor mu baciii ben dondum:)
(14,122 puan) tarafından
Ya normalde öyle gezmiyor da çok bunalmisti benim oğlan hiç sıcağı sevmiyor ve aşırı terliyor gece üç kere üst degisiyorum ya tahlil de yaptırdım ama normal çıktı anlamadım.neden
-Reklam-
0 oy
(7,196 puan) tarafından
Çok tatlı elif bu çocuk maşallah ☺️❤️❤️
(14,122 puan) tarafından
Sağ ol canım ☺️çok da huysuz ve buara hiç söz dinlemiyor ☺️çok eğlendik bu boyalarla ama baya mutlu oldu
(7,196 puan) tarafından
Bende alayım şunlardan ama ev batacak diye de korkuyorum çok pisliği var mi ya:)) hiç parmak boyası denemedik biz daha
(14,122 puan) tarafından
Bu yüz boyası parmak boyası da aldık kız eline vermiyorum yani diyorum ki birlikte yapacağız diyorum kaldırıyorum sonra yoksa tbi batar öyle pisliği yok çok eğlenceli birlikte yapıp kaldirirsiniz☺️p
(7,196 puan) tarafından
İnşallah elif yüzümüze gözümüze bulaştirmasak bari:))
(14,122 puan) tarafından
Bak elini yaptık atayım.onu da parmak boyası bu☺️bı bez serdim oturduk yere yaptık kaldırdık yüzüne gözünüze yüz boyası bulassin o çok eğlenceli bizi de boyadi babasıyla ☺️
(7,196 puan) tarafından
At bakayım alayım bari bende oynasın ☺️
(7,196 puan) tarafından
Gördüm şimdi de yağız bunu kanepelere duvarlara her yere sürer yapıştırır ellerini daha ne olduğunu anlamadan 3 yaşına gelsin de bende öyle deniyeyim bence mental sağlığım çöküşe uğrar yoksa:))
(14,122 puan) tarafından
Linklerini atayım sana yaptığımızi attım yukari ☺️
(14,122 puan) tarafından
Böyle mesela kitap falan bakarken ya da herhangi bir oyun oynarken bielikte oturmuyor mu
(7,196 puan) tarafından
Kısa süreli bu tür şeyleri pek sevmez boyama kalemi ve kitabi var mesela bir iki dakika oturuyo yapıyo kalkiyo sonra sıkılıyo hmn
(14,122 puan) tarafından
Az daha geçsin o zaman ☺️
(14,122 puan) tarafından
Benimki de araba delisi şimdi oturdu araba oynuyo☺️
(7,196 puan) tarafından
Bencede cnm ☺️
(7,196 puan) tarafından
Benimkide aşırı düştü bu aralar arabalarını üstüne önceden böyle değildi şimdi hep onlarla oynamak istiyo
(14,122 puan) tarafından
Benimkide küçüklükten beri öyle☺️
0 oy
tarafından

Kizzzz maşallah bu çok tatlı Rabbım bağışlasın inşallah <3

(14,122 puan) tarafından
Canım sag ol amin cumlemizinkileri☺️❤️

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 168 göst.
18 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Dilankaya (998 puan) tarafından soruldu
0 oy