+2 oy
2,581 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (9,238 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Bir şehidimiz var 2 ay olacak neredeyse PKK elinde cenazesi teslim alamıyoruz... Bilin istedim...TV de yok
Adı Mustafa bazna 

42 Cevaplar

0 oy
(264 puan) tarafından
Rabim annesine babasina sabr versin kardesimde suan hakaride yapiyor askerligini cok korkuyoruz biran once bitse Rabim butun askerlerimiz yar ve yardmcisi olsun ayaklarına tas deydrmesin 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gebersinler hepsi ateşlerde yansın bağıra çağıra ölsünler acı çeke çeke geberip ölsünler 
0 oy
(6,437 puan) tarafından
Ee gelin alın demiş pkk neden gidip alınmıyor ki anlamadım bizim askerlerimiz bile onların ölüsünü veriyor kurda kuşa yem etmiyor onlarda tutmaz tutması in sebep yok yine devletin iş güzarlığı mı var dediğin gibi seçim davasına mı gidip almıyor 
(613 puan) tarafından
PKK video çekmiş sitesinde var başında oturmuslar gelsin alsınlar diyor. Devlet gidemiyor kimi gonderse onu da öldürecekler. Ne düşünüyorlar kimbilir olan ana babalara oluyor. Düşünsene çocuğunun ölmüş videosunu görüyorsun
(679 puan) tarafından
PKK'nın bı sitesi mi var
(613 puan) tarafından
Bir sürü var
(613 puan) tarafından
Bütün terör örgütleri kendi propagandalarini yapacak medya ağını mutlaka kurar. PKK'lı kopeklerin de var
(6,437 puan) tarafından
Çok üzüldüm ya Allahım annesi babası sevdiği herkes için ayrı zor
(679 puan) tarafından
Allah belalarını versin
(2,788 puan) tarafından
Kanallarının ismi nedir
(613 puan) tarafından
Telegramda Gerila Tv
0 oy
(2,945 puan) tarafından
Daha nice şehitler kayboldu verilmedi gündeme getirilmedi millet ayaklanmasin topa tutmasın diye parayla gariban ailelerin ağzını kaptmalari çok üzücü bir durum çok 
0 oy
(6,305 puan) tarafından

Of sus deme daha görünce içim yandı :'( 

Kardeşim de Suriye de iyice içim gidiyor 

Allah'ım sen askerimizi polisimizi koru 

Onlara zeval verme 

Onlar ülke için canından geçerken 

Adı mahluklar kol geliyor 

Allah'ım ailesine sabır versin 

Dün de ben bu videoyu paylaştım 

Şuan videodan ss aldım 

image

image

0 oy
(679 puan) tarafından
Çok üzüldüm Allah rahmet eylesin söyleyecek bişey bulamadim
0 oy
tarafından
Ay pislikler ya. Onların da cigerleri yansın inşallah esra bir evlat kolay mı yetisiyor kahrolsunlar
0 oy
(19,679 puan) tarafından
Ahh ah . Yazık ülkemin haline. Sınırda nöbet tutan askerlere, canını veren şehitlere. Onların tüm emekleri heba oldu. Sınırları elek yaptılar. Giren çıkan belli değil. Haddi hesabı yok. 
0 oy
(10,261 puan) tarafından
Allah'ım sen büyüksün ya Rabb'im bir asker şehit haberlerine dayanamıyorum Bir de Çocuk ve hay.van haberlerine. hepsi beni çok etkiliyor Geçenlerde de YouTube'da şu video çıktı karşıma oturdum öyle ağladım

0 oy
tarafından
Eşim hiç bahsetmedi dolayısıyla haberim yoktu. Allah belalarını versin amin. Rehin mi düşmüş şehidimiz neden alınamamış? Normalde bırakılmaz.
(9,238 puan) tarafından
Rehin evet. Geride kimseyi bırakmayız ama alamıyoruz
0 oy
(7,107 puan) tarafından
Aslında içerikler bir bilinse TSK düşkünlüğü kalmaz . Rabbim onu cennetine almıştır çoktan . Diğer **.ler cehennemin yedi kat altında yansın hem bu dünyada hem o dünyada 
(9,238 puan) tarafından
TSK nın içinde olan biri olarak artık 35 yaşında 45 falan hissediyorum
0 oy
(1,469 puan) tarafından
Sosyal medya da gördüm temmuz ya da ağustos ayında idi sanırım arkadaşları Şehit olmuş onları helikopter e taşırken pkk yaylım ateşi açmış ve maalesef kafasına gelmis kursun ucurumdan yuvarlanmış. Telegrama videosunu atmışlardı sanki uyuyo gibiydi.. pkk lilar ailesi isterse teslim ederz diyor hep li bi vekil de dayısı bana mesaj attı diye açıklama yapıyor. Emin olun Türk askeri asla geride adam bırakmaz .
(1,175 puan) tarafından
Kuzum telegram da hangi kanal
(1,469 puan) tarafından
Inann hatırlamıyorum.  Google da sehidin adını yazınca da çıkıyor
0 oy
(1,414 puan) tarafından
Teröre binlerce kez nalet olsun... Şehidimizin ruhu şâd olsun ❤️
0 oy
(11,186 puan) tarafından
Videosunu izledim hiç vefat etmiş gibi değildi o kadar çok kötü ki ya Allah ailesine sabır versin 
(1,175 puan) tarafından
Kuzum nerden izledin
(11,186 puan) tarafından
Telegram cnm
0 oy
(3,355 puan) tarafından
Rabbim ailesine sabır versin inşallah ne istiyorlar şehidin naaşindan Allah onları kahretsin 
0 oy
(9,617 puan) tarafından
Allahim daha gencecik Rabbım mekanını cennet eylesin ailesine gani gani sabır versin 
0 oy
(2,208 puan) tarafından

Bizimde şehidimiz var 9 temmuzda şehit edildi :( cenazesi yok :( 

0 oy
(187 puan) tarafından
Söyleyecek söz bulamıyorum şuan..,.:((
0 oy
(2,704 puan) tarafından

Basına vermezler tabı neden versınler sacma sapan haberler varken bu nekı:angry: ŞEHİTLER ÖLMEZ ❣️

0 oy
(9,620 puan) tarafından
Az önce biyerlerden haberlerine baktım okudum şehit olduğu kesin değilmiş esir alınmış olabilir demiş ailesi,insallah ölmemiştirde bi umut olarak en azından ellerinden kurtulma imkanı var 
(9,238 puan) tarafından
Halka şehit derlerse sence ne olur
(9,620 puan) tarafından
Sıkıntı o zaten ama bunu ailesi de söylemiş oğlumuz operasyonun içinde esir alınmış demişler tabi ne kadar doğru bilemiyorum
(9,238 puan) tarafından
Evet ama halka yansıyan o

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 226 göst.
2 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Annelercicektir (34 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 408 göst.
6 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde bbsradrkk (1,639 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 6,885 göst.
+3 oy
9 cevap 224 göst.
23 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Yaya09. (310 puan) tarafından soruldu

409,134 soru

12,296,265 cevap

38,335 kullanıcı

Kategoriler