Merhabalar hanımlar.. Şimdi iki üç çocukla temizlik yapanlara küfür gibi gelecek ama bir yaşını yeni geçen bir kızım var, çok yaramaz.. Bulaşık makinesini doldurup boşaltırken bile zorlanıyorum.. Ya bıçaklara el uzatıyor, ya içine girmeye çalışıyor ya da içine oyuncak atıyor sürekli.. Derin temizlik yapacağım, bir türlü cesaret edip yapamıyorum.. Merdiven getirip dolapları silmem lazım, getirsem benden önce kızım çıkacak biliyorum.. Eşime bir pazar da evde durup çocuğu oyala diyorum yapmıyor.. Zaten evlendik evleneli evde durduğu pazar yok gibi bişey...
Kızımın gündüz uykusu çok kısa ve en ufak bir sesten etkileniyor.. Evimiz de sobalı ve Amerikan mutfaklı bi ev olduğu için çocuk yanımda olmak zorunda, uyurken de yapamıyorum o yüzden.. Başlasam da uykusu kısa olduğu için bitiremem zaten.. Apartmanda yaşadığım için geceleri de yapmak istemiyorum, biri rahatsız olup kavgaya gelsin istemem.. Siz böyle bir durumda nasıl temizlik yapıyorsunuz, bana da bir akıl verin lütfen
Benim kızımda öyleydi. Ben kanguruya koyup iş yapardım. Eşiniz annesi gile giderken bebeği de götürsün babannesine sorun olmazsa. Ama kendinizi bu kadar yıpratmayın. Birgün çocuklarımız büyüyecek nihayetinde. Evimiz dağılmayacak uykusuz gecelerimiz de bitecek. Ben bu şekilde düşünüyorum hep. Bebekle yapabildiğiniz kadarını yapın gerisini takmayın. Yapamazsanızda kalsın bebeğinizle huzurlu bir şekilde vakit geçirin. Temizlik her zaman yapılır ama bebeğinizin bu zamanları bir daha gelmez. Allah korusun hasta olsa bi sıkıntısı olsa biz qnneler deriz ki iyileşse de dağıtsa keşke heryeri. Üzmeyin kendinizi. Önceliği bebeğe verip ev yemek işlerini arka plana atınca daha kolay yaşanıyo hayat. Rabbim hanenize göz aydınlığı eylesin evladınızı
1,493,187 soru
24,397,751 cevap
349,892 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın