Ben ben vallahi ders çalışacak kafam yok oyizden gaz veremiyorum
4 sene bankacılık fınans
4 sene de malıye okudum, ordunaryus ev hanımı oldum ama tabıkı kpssye calısıyorum, kpss olmazsa da egıtım alıcam farklı ıs kollarına yonelıcem, kendı paranı kazanmak cok guzel bir his, kazanması da harcaması da cok keyıflı, cocugumla vakıt gecırmek cok guzel ama bır omur evınde oturan sadece ev ıslerıyle ugrasan bırı olmak asla ıstemıyorum
İsvecte Stockholm üniversitesinden denklik aldım ve dilde gelmem gereken 1 basamak kaldı ondan sonra master yapıcağım inşallah tek hayalim o çalışmassamda olur. Şuan cocuklarım çok küçük ıkı taraftan kndımı yıpratamam. Ama ilerde buyuduklerınde bşraz daha yapmak istediğim şeyler var.
2013 de mezun oldum kpss ye girmeden pes ettim çünkü alan bilgim yoktu. Şimdi o zamanki hayalimi yaşıyorum evli-çocuklu... Ama yolun tünelin sonu bomb*k bı yere çıkacağını o zamanlar bilemezdim ev işi çocuk bilmem ne derken aynaya bakamıyorum. Çalışsam belki param olurdu ama eminim o para da geldiği gibi giderdi bu sefer ev-cocuk-is 3 e bölün hiç biseyi tam yapamaz bocalardim. Her halukarda kadının işi zor. En iyisi bekar kalıp çalışıp yeyip içip gezmek herhalde kendimde baştan bile olmayan gazı sana da veremeyecek malesef. Çocuktan önce bı bakayım dediydim de konular Deniz Derya herşey unutulmuş zor yani
Bir buçuk senedir ev hanımıyım kpssye girdim bu sene inşallah atanırım gerçi doğurdum doğuracam nasıl olcak bilmiyorum
1,486,265 soru
24,298,723 cevap
343,930 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın