0 oy
127 göst.
Diğer kategorisinde (238 puan) tarafından
Başaksehir cam sakurada Doğum yapan var mı devlet hastanelerinden korkum var da durumda çok müsait değil herseye de zamn geldi yardımcı olursanız paylaşırsanız sevinirim 

1 cevap

0 oy
(1,043 puan) tarafından
Ben iki dogumumuda orda ypttm cnm merak ettiklerini sorabilirsn
(238 puan) tarafından
Normal doğum mu sezeryan mi canim nasıl memnun muydunuz odalar vs ne durumda oluyor refakatçi bir kisi mi kalıyor
(1,043 puan) tarafından
Ikiside normal dogumdu ayni yatis yaptiklari odada dogum yapiyorsun refakatcida bi kisi tek aliyolar odalarda herkes tekli kaliyor cok temiz hemsileri falan cok iyiler yani bi daha cocuk getirirsem hic dusunmeden yine orda yaparim yani ozel hastene gibi bnce
(238 puan) tarafından
Bende öyle çok istiyorum odada tekli kalmak yani 2 3 kişi olmasını istemem
(238 puan) tarafından
Ne zaman yapmıştınız bu arada yakın zamanda mi hastane aramaktan çok yoruldum ve devletlerden korkar oldum özelde çok pahalı yeni yılda ayriten zamn geldi birde
(238 puan) tarafından
Insallah doğum yapmak istiyorum orda cesarete ihtiyacım var biraz
(1,043 puan) tarafından
Ilk kizim 2020 dogumlu ikinciside 8 ay oldu yani ilk kizimda nasilsa ikincidede ayniydi cok guzel valla odalarda insan huzur buluyor yani tertemiz yatagin pislendigi gibi hemen gelip degstryolar dogum yapttiktan sonra hemsireler surekli gelip gdyor bebek emiyor mu diye bakiyolar
(238 puan) tarafından
Insallah canım Rabbım iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi doğum ocak sonu givi olcak iyice zamanım daraldı hiç muane olmadım orda olmadan da alırlar mı acaba doğuma mesela 1 kere dahi olsa düşürmeye calisicam randevu oraya
(1,043 puan) tarafından
Ben normalde ankarada oturuyorum ikisindede babamlara geldim oyle dogum yapttm yani hic daha once gitmemisttim ama yinede yatisimi verdiler
(238 puan) tarafından
Aa anladım canım cok iyi o zaman
(1,043 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun cnm ilk gebeligin mi
(238 puan) tarafından
Evet canım önceden de kürtaj vs olmuştum başka devletler de ondan onları hatırladıkça korku sarıyor içimi
(1,043 puan) tarafından
Nerde oldun canm kanuni cok kotu ya
(238 puan) tarafından
Baskanhastane de canım Bakırköy de ama olmadan çıkmıştım o zaman özelde olmustm
(1,043 puan) tarafından
Hm anldm cnm Allah yardimcin olsun insAllah guzel gecer
(238 puan) tarafından
Amin inşallah canım dualarınıza talibim❤️
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 321 göst.