0 oy
57 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (915 puan) tarafından
Ya bebeğimin iştahı azaldı kilosu ayni ama gözüme zayıf geliyor son günlerde zayiflayacak diye korkuyorum :( hani bazen kaşık reddi falan olur diye yorumlarda denk geliyordum ne yapmalıyım?

2 Cevaplar

0 oy
(2,127 puan) tarafından
Kendisi yiyor mu bazı yiyecekleri
(915 puan) tarafından
Kendisi hiç çatal kaşık vs tutup yemiyor yani öyle alışmadı hep ben yedirdim lâkin elma armut eline verince yiyor veyahut poğaça, ekmek kendi tutup yiyordu ama bunlari şuan kendisine verince de yemiyor oyun oynuyor
(2,127 puan) tarafından
Çatala alistirabilirsin. Mesela portakalı küçük küçük doğra çatala batır ver, yiyip sana geri versin yine batır. Bunu diğer uygun yiyeceklere yaparsın. Mesela makarna yap onu eliyle yesin. Belki eğlenceli gelir. Sebzeli kek yaparsan onu da eliyle yer.
(915 puan) tarafından
Portakal mandalina seviyordu ama artik eline alip direk suyunu sıkıyor mıncık mıncık oynuyor bu ara bildiğin yemiyo
-Reklam-
0 oy
(2,201 puan) tarafından
14 ayljk benimkide ağzına lokma koymuyor hasta falan oldu artık hiç yemiyor emiyor sanırım ona güveniyor emmeyi bırakınca umarım yerler 

Erkekmi kız bebek mi 

Kilosu kaç 
(915 puan) tarafından
Erkek bebek 11buçuk kilo 7. Ayindan beri ayni kiloda hiç almadi durdu kilosu işte bizimkide emiyor şimdi zayiflayacak diye korkuyorum hasta çünkü astımı var
(2,201 puan) tarafından
Maşallah çok iyiymis
Bu aralar kilo alımı duruyormuş
Bende korktum ama hala aynı görünüyor öyle çok zayıf görünmüyor
Kahvaltı  falan nedir bilmez benimki hala püre yer katı gıda yiyemiyor zaten hala ama artık çorba ve püre bile yemiyor saldım artık gecicidir umarim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 57 göst.
3 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Pembevisnee (2,935 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 74 göst.
27 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 62 göst.
1 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,565 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 71 göst.