3.5 aylik bebegim var ve doğumda kayinvalidem ile bozustuk ikimizde gergin ve sinirliydim bebegim yoğun bakimdaydi aslında haklı olan bendim ama o haldeyken sinir bosalmasi yaşadım ve kayinvalidem de fazlasıyla karşılık vermisti neyde şimdi aramız yeni yeni düzeliyor ama birbirimizi sevmeyiz eşim için iyi geçiriyoruz her ikimizde Neyse kayinvalidemin afini bebeğime koydular ikinci bir isim olarak ben melek koydum (bir ettim var 10 yıldır evli ama çocuğu olmuyor onunla da bir problemim yok 1.5 senedir evliyim bana karşı sadece kıskançlığı var biliyorum bebegimin olmasını icerlenmesin diyede her ortamda kucağına veririm al sev diye ve bariz olarak 1,5 senedir beni kıskandığınida biliyorum)Ama buna rağmen ettim çocuğuma inadına inadına k.Validemin adı ile sesleniyor ben 2.koydugum afi ile sesleniyorum ortamda o benim inadıma üst ustee k.validemin adı ile sesleniyor kimsenin olmadığı yerde de böyle yapıyor
Gerçekten ona karşı zerre kötü bir davranışım yok hatta hediyeler falan alır dogum gününde kutladım
Şimdi neden acaba bu şekilde davranıyor gerçekten anlamıyorum sizce neden kızlar?