Ah canm benim yaa, Allah'ım sizede hayırlı bir evlat nasıp etsin inşallah tüm kalbimle söylüyorum bunu 2 yıl aslında çok uzun bir süre değil deneyin yine Allah'tan ümit kesilmez
Dayımın eşi yani yengemin bı ablası var evleneli 25 yıl olmuştu sanırım Allah bu yaz bı kız bebek nasip etti evlendikleri gibi olasaydi çocukları şimdi torun severelerdi belki . Yani dile kolay 25 yıl . Rabbim böyle emretmiş . Demekki bu dünyaya gelmek için vakiti tamamlanmamış diyip Allah in sana verdiği bu imtahana sabretmek zorundasij canım . Çok zor bı durum sonuna kadar anlıyorum
Sana umut olur mu bilmiyorum ama benimde sol tupum iptal di esimde morfolojisi kötüydü insanlar teselli etmeye calistikca bu surecte daha cok canımız skildi ilk senedeyken olur daha durun ikinci senedeyken falancanin 15. Yil olmamis 3. Senedeyken aman olur dua edin 4 5 6 baktilar olmuyo ses cikarmaz oldular yorulup kimseye bisey anlatasin da gelmiyo binyerden sonra insanlara şunu anlatmak zor 3 gunde ayni 10 sene de ayni o surec boyunca yasadigin senin yanina kâr kaliyor ayni aciyi çekiyorsun çocuğu olmayanlar benzer seyleri yasiyor o yuzden seni anliyorum hatta bir ara dedim ki esim okadar iyi bir insanki baba olmayida cok istiyor ej iyisi bosanayimda baska birini sevmeye evlenmeye zamani olsun aklima neler neler geliyodu uzuntu ve caresizlikten tedaviler caresizlikler ilaclar surec zaten cok zor aglama krizlerimi gecirmiyosun ilaclar igneler mi yipratmiyor seni gorduklerin mi yoksa duydukların mi ama inan bana hepsinin birer caresi oldugunu en başından biliyodum sabretmek zor geldi ama yinede esime bir kez olsun kötü davranmadim onu hix bisey icin üzmedim sağolsun oda beni uzmedi iyi bir arastirma yap hastanene doktoruna iyice bak tekrar basla basari orani onemli bende tupbebekle ikizlerimehamileyim suanda 6 sende yasanilan onca sey kabusta kaldi bebeklerime kavuşmak icin gun sayiyorum sende öyle olacaksin inşallah
Herseyin bir vakti var neden olmuyor tahliller yapildimi sana bir şey tavsiye etsem ben 36 yaşında anne oldum doktor asla olmaz tüp bebek dedi aşılamayla tutmaz dedi sonra kendi kendime hamile kaldim clifebitkisel karışım kullan pahalı değil birde rabbimin bir zamanı vardır hersey vesile imtihandır sabır bol dua
1,490,135 soru
24,353,793 cevap
346,627 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın