0 oy
203 göst.
Diğer kategorisinde (580 puan) tarafından
Kızlar hayırlı geceler. Kızım 19 aylık oldu ama 3 gündür. Simdi bizim ev banyo çocuk odası yatak odası bir bölümde ve bu 3 odanın antresi var çocuk odası kullanılmıyor diye kapalı yatak odası sıcak olsun diye gün içinde kapısını kapatıyorum. Ee banyoda kapalı. Bunların birbirine bağlayan minik antre var kızım sürekli oraya gidiyor kapıyı kapatıyor bekliyor kapıyı kapatıncada zifiri karanlık oluyor resmen. Ve hiç bir tepki vermiyor takı ben ve babası gidene kadar. Biz gidinse yanına gülerek koşup odaya kaçıyor. Aklıma takıldı normalmi böyle bir şey yapması. 

5 Cevaplar

0 oy
(7,372 puan) tarafından
Saklambaç oynuyo olabilir mi 
(580 puan) tarafından
Yani bazen kovalamaca oynuyorum kendisiyle. Ama bir isim bile varsa gidiyor giriyor bekliyor öyle. Ve bu aralar aşırı ilgi istiyor acaba hava soğuk dışarı çıkmıyor diyeni böyle yapıyor
(7,372 puan) tarafından
Bana saklambaç oynuyo gibi geldi sanki sizi görünce gülerek kaçması fln
(580 puan) tarafından
Evet nasıl görünce gülüyor seviniyor kaçıyor odaya bir daha yaparsa bende oyun yaparım bakalım ne yapacak
(7,372 puan) tarafından
Sıkılana kadar oynar o oyunu artik:)
(580 puan) tarafından
Oynasın yapacak birşey yok :) evde tek başına cocuk ne yapacağını şaşırdı
-Reklam-
0 oy
(2,156 puan) tarafından
Oyun yapıyordur canım 
(580 puan) tarafından
İnsAllah canım yazın sürekli disardaydi havalar soğudu içeri kapandik çocuk ne yapacağını şaşırdı
0 oy
(56 puan) tarafından
Benim kizimda 22 aylik karanligi seviyor cok ta cesaretli bi cocuk..biz de ayni seyleri yasiyoruz..oyun sanıyor bence saklanıyor biz onu bulalim diye yapiyor diye düşünüyorum 
(580 puan) tarafından
Aynen benim kızımda öyle karanlıkta bayağı yürür mutfağımda kalarifer önünde minik divanım çok seviyor orayı bazen gelip önünde karanlıkta oturuyor
0 oy
(2,704 puan) tarafından
Oyun yapıyor sız gittiginzde gğlerek doaya kacıyomş bellıkı saklanbac oynuyor kendınce deseydın kı sonra korkuyo vs muhakkak bısey var derdık bence normal 
(580 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
(973 puan) tarafından
Oyun oynamak dikkat çekmek istiyor ilgi istiyor saklanıyor orda sizin bulmanizi istiyor 
(580 puan) tarafından
Sağol canım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 128 göst.
28 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Merikoo (815 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 228 göst.
+1 oy
2 cevap 53 göst.
0 oy
25 cevap 780 göst.