Kumbaraniz var mi. Ya da Para biriktiriyormusunuz. Benim de kucuk kedicik kumbaram var ama. Sonunda kirmaya kiyamiyorum. O yuzden 3 ltrelik cam kavanozu. Dısını. Boyadim. Agzini kapattim. Delik actim oyle yapiyorum .
Benim de dondurma kutum var bi tane onda biriktiriyorum iki kere oldu tümlettim. Birisinde bez aldım. Birisinde hunharca harcadm
Esimle evlenmeden once vardi kumbaramiz. 5litrelik su bidonunu yapmistim. Esimin cebinden aldigim ve kendimde kalan butun bozuklari atiyodum icine. Sevgiliydik o zaman 5.000tl birikmisti icinde bundan 5 sene once. Balayinin bi kismini vermistim onunla
Ablam oyuncak gonderdi supermen kedi gibi bisey bi baktik tepesinde yer var meger kumbaraymis kaynanasindan dedesine herkese tanistirdim oglumun ilk kumbarasi diye doldurun didim yaniiii bi 120 tl mi birikmişti oda borca gitti bozuk para bulursak atiyoz yoksa hak getire bize kumbara doldurmak
Kumbara varda içinde para yok malum baya biriktiydi Esim lazım oldukça aldı şuan kalmadı
Var para biriktirmek için para harcamaya gerek yok şuan 300 tl var eşimle anlaştık kızım 1 yaşına girene kadar bu paraya dokunmak yok kızımız 1 yaşına girince ona ihtiyac neyse onu alacaz hep bozuk var içinde
kudüs e gitmek için var kumbaram nasip olursa
1,445,673 soru
23,750,366 cevap
314,750 kullanıcı