0 oy
134 göst.
Diğer kategorisinde (70 puan) tarafından
Ay kizlar kızım 18 aylık dün sabah tan beri hiç mama vermedim mama gece istedi süt verdim normal de içmiyor ama içine bir tane şeker attım.cok severek içti şeker verdiğim için biraz pişman oldum ama artık mama ya da can dayanmiyor e büyüdü de Allah'a şükür herşey yiyiyor acaba yanlış mı yaptim sizce de yetmez mi bu kadar mama 

2 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Canım şeker yerine bal koy daha iyi olur
(70 puan) tarafından
Valla koydum bitanem ama yok içmiyor
-Reklam-
0 oy
(14,222 puan) tarafından
İçine şeker yerine az başka tatlandırıcı koyabilirsin bence .ben de iki yaşında süte gecmistim istemiyorsa bir şey olmaz diye düşünüyorum sonuçta yemek yiyorlar 
(14,222 puan) tarafından
İlkinde iki yasti ikincim bir yaşına girecek ben de geceyi kesebilsem ama.yok cildiriyo. Cocuk
(70 puan) tarafından
Ya bizim de gündüz iyi ama dediğin gibi gece baya diyor du anne mama yicem diye kiyamiyor dum ama dün sabah verdim mama yi baktım mama az bir de fiyatlara baktım uçmuş ne yapcam derken böyle gitti şimdi de kaşık maması yedirdim uyuttum kalkınca da çorba meyve falan derken gece oluyor şeker atmak ta hiç istemiyorum ama başka şekilde içmiyor herşey yaptım yok
(70 puan) tarafından
Denedim asla içmedi
(14,222 puan) tarafından
Ya ekmeli yoğurt yedirdim üstüne mama verdim onu da içti uyudu yok yine iki saat sonra agliyo gözü kaplı asla içmeden dalmiyo
(70 puan) tarafından
Ya kuzum bizim de öyleydi işte sütte bulduk dermeani

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 137 göst.
30 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Tugba01 (70 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 334 göst.
0 oy
2 cevap 209 göst.
4 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Gurbett (450 puan) tarafından soruldu
0 oy