0 oy
257 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Merhaba arkadaşlar kesinlikle annemi çok seviyorum onu kötülemek değil amacım 39 haftadayım Allahın izini ile ailem ile aram 3 saat annem bana bakmays geldi lafta evde eşim var bizim evdede iğne atsan duyulur kapılar kapalı olsa dahi işte neyse benim ailem başta bnm eşimi istemedi evlendi boşandı diye zar zor ikna ettim annem sevmez hakkında konuşur sesinin dozaşı biraz sesli baya bi anne nolur sus evde yokken konuş diyorum oda duydu dedini tabi konuşmuyo annemle surat sallıcaksa gidecem yarın diyor duydu her dedini konuşurmu namazında namaz kılar ama sürekli küfürünüde eder şimdi şu saatte aldı başını gitti dolanackmış rezil oluyorum eşim işte haberide yok kafayı yiyecem ablamı aramış ablamda ordan beni azarlıyor kadın gitmiş niye yolladın diye benim haberim yok giyinmiş gidiyordu zaten ağırlaştım 39 haftalık oldum sıkıntı stres içine aldılar beni bencede gitsin ben tek başıma daha iyi idare ederim abime gidip kalınca gıkı çıkmaz bana gelince eşime karşı rezil ederler elin adamı ne desin ailem böyle olunca

6 Cevaplar

+1 oy
(1,070 puan) tarafından
Bence annene bir müddet mesafeli ol doğumunu yap lohusaligini atlat yani çocuk gibi yaptığı saygısızlık olmuş eşin de annene karşı kötü bir davranışta ve ya konuşmada bulunmuyorsa helal olsun derim 
tarafından
Yok canım duyduklarına rağmen sesini çıkarmadı lonuşmuyo sadece annemde suratını düzeltmesse gidecem diyor seni duymuş konuşurmu
(1,070 puan) tarafından
Yanlış anlama lütfen ama eşin sonuna kadar haklı onun yerinde ben olsam bırak konuşmayı evime bile davet etmezdim sende bir can taşıyormuşsun bak üzülme sakın moralini bozma
-Reklam-
0 oy
(3,240 puan) tarafından
Tam anlamadım canım ama kim canını sıkıyorsa uzaklaştır kendinden çok hassas dönemler bunlar takma kimseyi 
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Yüzsüzlğk yapmasın oda adam duymuş yani ayıp özür dileyeceği yerde yaptıgına bak. Lohusayken annenin orda olmaması bence daha iyi olur 
0 oy
(2,938 puan) tarafından
Valla böyle yüzüne yüzüne eşine söyleniyor gene eşin idare ediyoki evde duruyor büyükse büyüklüğünü bilsin yani kim yaparsa yapsın bunları durduk yere yapıyorsa saygısızlık şuan çocuğun olacak istemişsin evlenmişsin annen bu saatten sora ayrilsan ne yapacak? Görünüyor ki annen de olgun biri dehil kararlarina da güvenilmez. Mesafeli ol bence
tarafından
Canım annem çocuk gibi alınır gücenir bişey denmez ağlar bişey desen sinirli yapısı var ses kontrolunu yapamıyor ne konuşsa duyulur vaziyette
(2,938 puan) tarafından
Değişmesi gerek demekki herkes canının istediğini yapsa mesela eşin annen öyle dedigi de gidip sataşsa olurmu. Saygıyı mecbur ogrenmek zorundayız
tarafından
Çok kez konuşmayı denedim lafı ağzıma tıkadı benden çıkan beni beğenmiyo diyor öyle diyince de
0 oy
(3,097 puan) tarafından
Eşin yokken anneni al karşına açık açık konuş bence. Tamam istemedin eşimi biliyorum ama evlendik artık çocuk doğdu doğacak sen ne olmasını istiyorsun boşanıp geleyim mi bakacan mı bana da çocuğuma da de. İlla sev demiyorm da en azindan biraz daha saygı duy bak o sana ağzını açıp tek laf etmiyor de. Yada böyle diyemiyeceksen de annen eşini sevsin diye. Eşin yokken annene eşim seni seviyor annen ne iyi etti de geldi diyor falan deyiver. İki insanın arasını yapmak için ufak pembe yalanlar söylene bilir bence. 
0 oy
(551 puan) tarafından
Tek basinayken çocuğa daha rahat bakılıyor diyorum başka da bir söz demiyorum canım anladın sen 

İlgili bir soru bulunamadı

404,211 soru

12,109,324 cevap

36,430 kullanıcı

...