29 haftalik olduk ama hic is yapasim gelmio zorla yapiom ne zmn gececek bu hal ya skliom ama bi yere gtmek de istemiom sanki hersey bni bunaltiyor hep uzanasim gelio uyuymuyorum ama oyle yatip oyalanasim gelio bnim cocuk cok tembel galiba sizinkilerde mi oyle
Bndeyse tam tersiydi cnm 9 ay boyunca her gün sil süpür yemek yapp kediyle oyna banyo yap her ama her günüm böyle geçiyordu bnm tek sıkıntım uyuyamıyordum sabahlara kdr bütün gece oyun oynuyodum film izliodum fln hele son bir ay yanlış anlaşılmasın eşimle aynı yatakta yatamadım bile çok rahatsız oluyordum sağaya sola dönerken çok zorlanıodm :D
bende 38 haftaligim uzun zamandir bende oyleyim vucudumuz agirlastigi icin de oluyor halsizlik oluyor ama bebekle alakasi yok hamilelikle ilgisi var dogumdan sonra gecer ancak
bende sürekli öyleyim 24 haftalık oldum uyumasamda öyle uzanıyorum sürekli hele sıcakta dışarı asla çıkasım gelmiyo zaten çekilmiyor hiç
bende ilk basindan beri oyleyim ama sanirim annecim simdi yat dogunca gostercem ben sana der gibi geliyor:)
Ah cnm ah bende kendimi alabilsem bı yatmak istiyorum uyuyamiyorum evin bütün halılarını yıkadım odaları boyadım yerleri telle bir bir sildim şimdi esimi bekliyorum o yatınca koltukları silcm bı mutfak kaldı onu boyuycm yarın iş olunca yatıp uyuyamıyorum annem soyleniyor kızıyor bı dur artık çocuk içinde ne halde diye :)
1,507,558 soru
24,607,749 cevap
363,934 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın