0 oy
234 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,038 puan) tarafından
Şimdi anneler memleketteydim evime geçeceğim otobüs bileti 460 tutuyo 150 lira falan terminalden eve geçmek için taksi tutsa 610 lira tutuyor

Kizarkadasim 700 lira ver ben seni bırakayim diyo 220 km flan tutuyo 

Eşimde diyo mantıklı onunla git sizce de mantıklı mi 

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından
220 km ye 700 lira nedir ya :D o nasıl arkadaş :D
(3,038 puan) tarafından
Şoförlugu iyidir o konuda şüphem yok
(4,595 puan) tarafından
Melek anladım canım :)
Berat sen bilirsin bacı düşün taşın
(3,038 puan) tarafından
Bilet parası 460 150 taksi tutuyo
(4,595 puan) tarafından
Benzin mazot düştü bu bilet fiyatları neden düşmüyor hala zam verirken kepçeyle indirim yaparken cay kaşığıyla mubarek
(3,038 puan) tarafından
Bilet tek kişi 230 annemde olunca 430 oldu cnm iki kişilik bilet
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Bence mantıklı en azından rahat gidersin arabayla
(3,038 puan) tarafından
Araba kesinlikle raaht olur bende öyle düşünüyorum
0 oy
(12,544 puan) tarafından

Mantikli tabiki :D ozel arabayla sonucta

(3,038 puan) tarafından
Pahalı değil dimi cnm
(12,544 puan) tarafından
Canim benzin olarak pahali gelse bile otobuse 600 vermektense 700 verip ozel arabayla giderim yani.
(3,038 puan) tarafından
Eşyalar da var hem
(12,544 puan) tarafından
Yani canim cocukta varmi bilmiyorum ama ineceksin bi daha taksiye tasi taksi bul falan zor. Eve kadar birakacaksa. Bence cok mantikli 90tl fazla vermek
(3,038 puan) tarafından
Durumumuz var araba alacak ama eşim olacak adam böyle bizi ele muhtaç ediyo bi daha sinirlendim vallahi
0 oy
(1,876 puan) tarafından
Mantıklı tabi ki en azından rahat gideceksin istediğin zaman dur dinlen vs. Yani kardeş daha az istemesi lazımdı ama akaryakıt fiyatları da malum:D 
(1,876 puan) tarafından
Aaa arkadasmis kardes sandım :D baya iyi
(3,038 puan) tarafından
Kardeş değil cnm arkadaş biraz pahalı geldi ama benzin fiyatları da malum hersy gerçi pahalı geliyo
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Mantikli tabi sohbet muhabbet gekirsiniz6hem rahat olursunuz otobusle özel araba birmi :D
(3,038 puan) tarafından
O açıdan kesinlikle bide annem kışlık bisiler de hazırladı ah ah yok ki bi doblomuz hayır doblom yok doblosu olan enistemizde yok
(4,589 puan) tarafından
Arkadaşın varmış işte boşver otobuse de vercen sonuçta taksiiylee gidiyomus gibi farzet ki o fazlasını alır rahat rahat gidersin keyfiniz ister durur çay kahve içersiniz
(3,038 puan) tarafından
O durmaz ki yolda bi hız gider dur kalk yapınca benzin çok yakiyo diye
(4,589 puan) tarafından
Hele ne anladım o işten ama.yinede otobüsten iyidir tuvaletin.falan gelse donuna yaptıracak değil:)
0 oy
(2,586 puan) tarafından
220 km dediğin yol 2 buçuk saat sürer çok fazla bence tek avantajı özel araç olması rahatlık açısından 
(3,038 puan) tarafından
Evet 2 buçuk. Saat sürüyor benim arkadaşım zaten karını almadan asla bulaşmaz o yüzden de sorguladım birazda
(2,586 puan) tarafından
Arabası tüplü mu benzinli mi ben sana hemen diyim ne kadar tutacağını ortalama olarak
(3,038 puan) tarafından
Benzinli ki benzin pahalandi dedi cnm
0 oy
(1,704 puan) tarafından
Yani benzinli ise arabasi km de 1  1.5 lira yakar. Geri dönüşü yoksa ona maliyeti 300 350en fazla . Gazlı ise 200en baba.

Ama metrobus vs ugrasmaktansa birinin birakmasi daha iyi olur. 
(3,038 puan) tarafından
Geri dönüşü var cnm bir gün kalacak ertesi gün donecek
(1,704 puan) tarafından
O zaman normal canim  en fazla 100 150lira kârı olur
(3,038 puan) tarafından
Yani esimde mantıklısına geldi sonuçta arabasinin da km sinden düşüyor dedi
0 oy
(1,818 puan) tarafından
Yolda doldurun ne tutarsa yarısını ver ya o ne öyle ne yakacağını bilmeden bilet keser gibi 
(3,038 puan) tarafından
Valla direkt öyle dedi yardim etmek isterdim kredi taksidim var benzin pahalandi 700 lira tutuyor dedi
0 oy
(25,212 puan) tarafından
Arkadaş kazığının kanıtı :D 220 km yola 700 lira mı verilirmiş amma uyanıkmış arkadaşın. Neresi orası hem otobüste aşırı pahalı o kadar yola. 
(3,038 puan) tarafından
Sivas Amasya arası cnm ben anlamıyorum ki hiç arabamız olmadığı için şu yasima kadar hayatta biraz dolandirilmaya munasibim diye size sordum
(25,212 puan) tarafından
Yani tamam özel araçla gitmek daha iyi ama aşırı abartmış. Sakın verme bence o parayı resmen kullanıyo.
(3,038 puan) tarafından
Onu kabul etmesem 600 liraya otobüsle aktarmalı olarak gitcem bu çılgınlık yapıp ticari taksiye mi sorsam
(25,212 puan) tarafından
Tamam ama arkadaşın sonuçta insan bari 500 der 400 der ne bileyim nasıl arkadaş o.
0 oy
(129,836 puan) tarafından
oyle arkadaslik olurmu yaa
(3,038 puan) tarafından
Otobüs iki kişi 430 tutuyo birde terminale tksiyle eve geçmek 150 falan tutar
esin gelip alamiyomu
(3,038 puan) tarafından
Asker cnm ah sorma öyle kinliyim ki  araba alacak durumu var kredi çekme durumu var asla yanasmiyo ele muhtaç ediyo ikimizinde ehliyeti yokms panik atakmisim diyo
Aman dünya gozuyle arabamız olsa çok istiyorum o ev almadn olmaz diyo ev almaya da kaciyo kredi çekemem diyo ev neyse de arabam olsn istiyorm artık
ehliyete yazil bacim araba olsun olmasin ehliyet cuzdanda dursun olur ins hepsi
(3,038 puan) tarafından
Valla doğan bile olsa oturup şükür namazı kılacam oruç tutacam hayırlısıyla tabj de şu dönemde bide alacak durumda olup almaması insani çok sinir ediyo

İlgili bir soru bulunamadı

408,516 soru

12,274,703 cevap

37,706 kullanıcı

Kategoriler

...