0 oy
354 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,781 puan) tarafından

image

Kizlar bu şekilde irmikli muhallebi tatlısı yapacaktım. Kalıbım yok yerine ne kullanabilirim minik kaselere koysam direk güzel şekilde çıkar mı acaba?

7 Cevaplar

0 oy
(2,630 puan) tarafından
Tart kalıbın varsa ona da yapabilirsin 
(1,781 puan) tarafından
Sadece kek kalıbım var başka bir şeyim yok
(4,900 puan) tarafından
Kek kalıbını ıslat yada strecle yarı yarıya dok dolapta uzun süre dınlendir olur cnm görselde guzel olur
(2,630 puan) tarafından
Fincana da yapabilirisn o zaman kibar gzuel durur illa böyle yapmak istiyorsan ama şahsi fikrim düz birşeye döküp dilim dilim de kesebilirsin
(1,781 puan) tarafından
Borcama yapayım en iyisi üstüne de nar falan koyarım
-Reklam-
0 oy
(2,171 puan) tarafından
Fincan da yapsan olur mu acaba 
0 oy
(4,900 puan) tarafından

Borcami ıslat bu muhallebı yı koyunca yap dok üzerine de puding dok kakaolu dolapta dinlensin 5 6 saat dilimle tmm cnm yapışma olmaz hic

image

image

image

(4,900 puan) tarafından
Hayır cnm, tereddüt ediyorsan strec şer altina
(4,900 puan) tarafından
Bak cnm ben bunu ylhep yaparım yapışma olmuyor asla cok hafif ve lezzetli bı tarif cok pratik
(1,781 puan) tarafından
Evet misafirim gelecek dedim basit ama güzel bir tatlı yapayım aklıma bu geldi ıslak kek, kurabiye falan da olacak
(4,900 puan) tarafından
Yeterli cnm bu fırın Vs gerektirmiyor hafif herkeste beğeniyor. Malum herseyde pahalanmıs. Bı kek bile masraflı artik:)
(1,781 puan) tarafından
Aynen teşekkürler
0 oy
(3,806 puan) tarafından
Sana ufak basit bi yontem soylim. Yogurt kovasini yaridan kes ust kismini bi tepsiye ters cevir . Dok icine gitsin soğuduktan sonra al kovayi al sana sekil pasta sekli gibi yuvarlak olur
(1,781 puan) tarafından
Aa guzel yöntem
(3,806 puan) tarafından
Istersen icine birde kase yerlestirebilirsin orta sekli icin
0 oy
(14,421 puan) tarafından

Fincanda yap hayatım sosunda ortasına koy,içinden çıksın :kissing:

0 oy
(835 puan) tarafından
Çanim çerezlik lerin varsa büyük olsun biraz ortasında çay bardağı koyup etrafına dök ortası aynı öyle delik olur ben deniyorum öyle güzel oluyor 
(1,781 puan) tarafından
Yapışmaz demi kaselere çıkar mı kalip seklinde
(835 puan) tarafından
Bu muhallebi dimi canım kaseleri elinle islat SONRA dök daha rahat çıkar fırına falan olmaz ha aman diyim
(1,781 puan) tarafından
İrmikli muhallebi
(835 puan) tarafından
Anladım olur canım .❤️
(1,781 puan) tarafından
Teşekkürler ♥️
0 oy
(2,704 puan) tarafından
İlla böyle görsel istiyorum dersen kaselerın ordasına muhallebıyı doktukten sonrakahve bardagı mınık bardakları ğzerine koy ortaya cukur olusturursun soguyunca da cıkartır kalıptan doldurursun ırmıklı muhallebı koyu olur zaten dagılmaz kolay kolay kaselerı ıslatarak koy bı gun dınlenınde dırek cıkar.ben hıc ugrasmıyorum direk kek kalıbında yapıp üserine dökuyorm soz mısafireyse eger kupa bardagı gibi bardaklarm var acıkcası dondurma laselerı gibi seylerde sunuyolar ama benım ondan olmadıgı ıcın bardaklara dökup üzerini süslüyorum
(1,781 puan) tarafından
Teşekkürler

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 762 göst.
4 Mart 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Melektrn (105 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 257 göst.
27 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Papatya-ya (551 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 351 göst.
23 Ekim 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Onlygirl (333 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 243 göst.

411,946 soru

12,401,524 cevap

44,444 kullanıcı

Kategoriler

...