0 oy
89 göst.
Diğer kategorisinde (1,264 puan) tarafından
Kızım 25 aylık bugüne kadar asla meme olmadan uyumayan bir çocuk artık memeden keseyim diyorum kaç gündür ayağımda sallayarak uyutmaya çalışıyorum asla uyumuyor yarım saatten fazladır sallıyorum ama uyumuyor ya sinir krizi geçirecem artık gerçekten ne yapmam lazım tükendim yaa ayaklarjm felç 

1 cevap

0 oy
(4,589 puan) tarafından
Kendi haline birakcan debelene debelene uyucak.bacim benim kız öyle öğrendi ilk baş baya geç saatlere kadar oturuyordu hatta hala 2den önce yatmıyor da ayar çekmeye uğraşıyorum 
(1,264 puan) tarafından
Ayy  galiba öyle yapmam lazım ya ben uğraştıkça o uyumuyor o uyumadıkca saçımı başımı yolasım geliyor yeminle
(4,589 puan) tarafından
Kendini hiç yorma bacım bu sefer sallamaya alışır bide onu birakmaya uğraş dur kayninu doyur bırak kendi haline benim kız orda burda kaliveriyir şimdi bazen yanıma yat der küçük uyumussa yatark video izlerken gup
(1,264 puan) tarafından
Kuzum valla artık o kadar yoruluyorum bacaklarımı hissetmiyorum ama ben ugrasmasam asla uyumaz mesela gündüzleri ben uğramadan asla uyumuyor küçükte değil yani 25 aylık küçük olsa gerçekten kesmem ama 2 yaşı geçti
(4,589 puan) tarafından
Elbet yaşanacak canım kaç yaşında olursa olsun aynı şey olacak sen dedigim gibi yap hiç uğraşma o uykusu gelince ağlar maglar biraz hop gider baştan işte biraz zahmeti var ama sallamaktan iyidir geç yatmak zamanla o da düzene girer
(1,264 puan) tarafından
İnşallah canım yaa 25 aydır asla kesintisiz uyuduğumu hatırlamıyorum hep meme yüzünden 65 kilodan 42 ye düştüm sömürdü beni resmen :)
(4,589 puan) tarafından
Valla bnmde aynı kıçında don durmuyor:d kesince uyur artık öyle diyolar
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 115 göst.
6 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde MARMELAT -_- (744 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 133 göst.
29 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Vesile hakan (845 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 93 göst.
21 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ozgul406 (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 49 göst.
1 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Minikkus0 (717 puan) tarafından soruldu

414,267 soru

12,467,287 cevap

46,947 kullanıcı