0 oy
123 göst.
Diğer kategorisinde (3,243 puan) tarafından
Bizim düğünümüzde kaynanam düğünden sonra oğlum ve gelinmle bir ocağa gidib kurban kesecem diye  niyet etmişdi. Oldu bitdi.Bu sefer niyetini kendince değişdirerek, çoçukları olsun, çoçuğu , oğlumu,gelinimi alıb o ocağa gidecem kurban kesmeye dedi. Ne kurban kesildi, ne lafı geçti. Çoçuk da yok malum. Belkide 1 sene Sonra kaynanam rüya gördüğünü anlatdı. Rüyada üst kata (biz üst katda oturuyoruz, kendisi alt katda) çıkmak istiyor. Ama nerdivenin üzerinde bir koç var. Buynuzuyla kaynanamın çıkmasına engel oluyor, buynuzuyla iterek aşağı düşmesi için çabalıyor. Kaynanam çıkamıyor o nerdiveni. 

Bu rüyanı o kesmediği niyetine bağladı akrabalar. Senin kesmediğin kurban onların çoçuğunun olmasına engel, sen kurbanını kes, çoçukları o zaman olacak dediler. Yine kesilmedi tabi. Ha maddi durumu iyi. Hiiiçmi hiç zorlanmaz.  Acaba bu yorum doğrumu??

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Söz verdiyese o kurbanı kesmeli kesmezse hep rüyasına gelecek bir söz verdiyse onu yerine getirmeli 
-Reklam-
0 oy
(2,297 puan) tarafından
Evet onunla alakalı zaten vermesi lazım kurbanı 
0 oy
tarafından
Bende tam onu diycektim ama suda var kaynanan birini yapmamış yetmemis farkinda olmadan ikinci adagi adamis dua etsinruyasinda gorunmus o koç gidin bian once kssin kaynanan kurbani
(3,243 puan) tarafından
Niyetini kendi aklınca değişdirdi. Çoçukları olunca gidib kesicem diyor. İmkanı olmasa yine neyse.  Niyet etdiğinden beri kendi yemeğimiz için pazardan kaç defa kuzu, keçi, inek alıb kesdik. Bi keresini kurbanımı kesiyorum demedi.
tarafından
Ben bilmem degistircem derken ikinci adagida adadi o
0 oy
(2,301 puan) tarafından
Öyle bir adağı varsa yerine getirmeli tabikide . Ertelenmemeli böyle şeyler 
0 oy
tarafından
Onu Rabbim bilir bişey demek bize düşmez bence. Ama çok tehlikeli bu yaptığı. Önce niyet edip sonra değiştirmiş o niyeti. Kimi kandırıyor tövbe haşa Allahı mı? Bence kesinlikle ona uygun ve net bir şekilde anlatmalısınız ve o adağını yerine getirmeli. Hele ki durumu varken yapmaması çok daha kötü. 
0 oy
(1,369 puan) tarafından
Valla aynen de ona yorardim rüyamı. Hatta o kadar emin olurdum ki utanıp anlatmaz tez zamanda da adagimi yerine getirirdim m çok yanlış bişey yaptığı 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 220 göst.
0 oy
0 cevap 34 göst.
0 oy
0 cevap 35 göst.
22 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Yoruldum bu hayatan (444 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 46 göst.
22 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Tuba Y (754 puan) tarafından soruldu

379,440 soru

11,357,939 cevap

34,833 kullanıcı

...