Geçen film izleyelim eşimle hiç böyle aktivite yapmıyoruz.1 buçuk senedir de iki kere oturup film vs. vakit geçirmişizdir. Çünkü sürekli hamilelikten hastane kayanamlar mekik yaptık. O gün de işte yalvar yakar hadi gel filim izleyelim. Kızımız da yanımızda uyuttum. Neyse kayananam aradı ne yapıyorsunuz. Film izliyorduk anne dedi. Yani salondasınız. Gine geçtiniz. Oraya gibi şeyler demeye başlıyor. Neymiş o odada oturmayacakmışım. Saten odada bana dair bir şey yok. Evim gibi hissediyordum. Çünkü kaynanam seçti. Ben seçemedim. Yetmiyormuş gibi düzenime karışıyor. Bu günde yok çamaşırları katladimi bunu yaptımı onu yaptı mı? Diye soruyor hayır ev ayrı hala oğlunu evi yönetmeye çalışıyor. Bende sinirlendim valla. Gine kimle konuşuyorsun sen. Diye çıkıştım. O nasıl laf diye laf etti. Valla bıktım bu durumda kaynanam ne yaptı ise kendini övsünler diye yapıyor. Hep onun gözünden bakmaya çalıştım ama gerçekte öyle değil. Bazen kendi kaynanamı eltim gibi görüyorum. Tivi ünitesi aynı. Koltuklar aynı yetmiyor sürekli evini yeniliyor. Görüyorum. Bazen benimle yarışıyor gibi de hissediyorum. Bak ben nasıl yapmışım. Valla seni gördükçe kendimi genç gibi hissediyorum. Görüntülü arıyor. Odayı misafirlere gösteriyor. Bak odadaki herşeyi ben aldım. Ben dizayn ettim. İki eşya var yerde. 3 yaşındaki oğlu anne dağnık anne dağınık. Diyor. Hayır o nerden biliyor dağınık ne