0 oy
415 göst.
Diğer kategorisinde (406 puan) tarafından
Bebeğim 2 buçuk aylık geceleri daha çok uyumaya başlamıştı q1 haftadır gece uykusu azalmaya başladı tekrar şimdi de hiç uyumuyor yatağına yaptırdığım zamsn uyurdu şimdi ağlıyor kaldırıyorum salona görüyorum susuyo gözleri fal taşı gibi saat akşam 11 de uyanmıştı en son 1 buçuk saat uyudu sadece şuan saat 3 hâlâ uyumuyor gazı yok ağrısı sancısı yok kolik değil bir anda değişti uyku düzeni nedir bu Allah aşkına. Odadan mı sıkıldı artık nedir yatmak istemiyor. Gündüz de uyumadı doğru dürüst ilk kez böyle oluyor

7 Cevaplar

0 oy
(2,561 puan) tarafından
Bnmki 11 aylik dha duzene oturtamadim besigine koyuyorum arkami dönüyoru ayaga kalkmis. 

Gunduz geç uyaniyosa gece uyumalarini geriye almistir belki yada yanina yatirdiysan seninle yatmak istiyo da olabilir. Sabah erken kaldir gece uykusundan once de oyna biraz yorulsun 3 4 saat uyanik beklet evin ısısı musaitse banyo yaptır rahatlatmaya çalış öyle dene bi de belki ise yarar
(406 puan) tarafından
Sabah 7 de uyanır her zaman 11 e kadar uyanık kalır. Bugünde 2 kez gündüz uyudu o kadar şimdi hâlâ uyumuyo besige koyduğum an sinirden bağırıyor. Son 3 gündür geceleyin çok uyanmaya başlamıştı bugün hiç uyumadı. Diyorum sürekli odasında olduğu için mı sıkıldı diye ama mecbur yani sürekli farklı yerde uyumasi iyi olmaz yanımda hiç yatrmadm cnm hergun 10 deyince yatağına koyar sallardim gece uykusu başlardı şimdi bana mısın demiyor
-Reklam-
0 oy
(667 puan) tarafından
Bizimki de iki aylikbesigine yatirdm kalkmaya calisiyo eli kolu durmuyo 
(406 puan) tarafından
Kız ne güzel sevinmiştim 20 gündür geceleri gündüzü ayırt ederek uyuyo artık diye geri eskiye dönüyor çocuk
0 oy
(650 puan) tarafından
 aklınıza gelen duaları bebeğinizin rahatlaması niyetiyle okuyun... 

Birde uyku eğitimi vermeye çalışın.. videosunun linkini bıraktım.. 

Kolay gelsin Allah yardımcın olsun
(406 puan) tarafından
Saol Canm inanır mısın Yeni UYUDU
0 oy
(5,940 puan) tarafından
Mutlaka bir sorunu vardır yoksa 1 gece de düzeni bozulmaz kulağı ağrıyor olabilir idrar yolunda enfeksiyon olmuş olabilir .sabah bir dr a muayene ettir canım.
(406 puan) tarafından
Kucağa alınca veya konuşunca hiçbir şey yok besige yatırıp sallamaya başlar başlamaz ağlıyor
0 oy
(2,159 puan) tarafından
Demekki gündüz enerjiyi atmamış çocuk. Parka götür oynasın zıplasın yorulsun gündüz ve akşam uyumasına izin verme bide güzel banyo su da yorunca mışıl mışıl uyur heralde. 
(406 puan) tarafından
2 buçuk aylık nasl hoplasn kz
0 oy
tarafından
ahhh bu bilmiler cok fenalar benim cadi kizimda ilk yatahina yatirinca uyumuyor once bazaya yatiriyorum iyice daliyor wmmeye kalkinca yerine aliyorum canim sende oyle dene cok biliyorlar valla
0 oy
(64 puan) tarafından
Al bendende o kadar aynı durumdayiz benimki satte 1 uyandı daha yeni uyudu bütün satte de beni emdi şuan ağzım kuru resmen yere düşecem ayağa kalkarsm allah yardımcımız olsun

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 206 göst.
17 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 306 göst.
+1 oy
7 cevap 370 göst.
20 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Ayselaras (269 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 856 göst.
17 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Kaavi (2,689 puan) tarafından soruldu