Bir kaç gün önce ikinci kez oldu. Dört ay önce ben ablamda kalırken çocuğum bir anda boş boş bakmaya başladı tavana yere bakıp titremeye başladı ablam aldı hemen banyoya koştu suya tuttu bir yandan okudu falan bende o sırada cinnet geçirdim tabi :( çocuğumun dudakları ve yüzü morarmaya başlamıştı. Kaskatı kesildi bir yandanda sırtına vurduk anlamadık ne olduğunu boğazına bişey kaçmıştır falan diye 5-10 dakika uğraştık öyle ambulansıda aradık tabi onlar gelene kadar bişey biseyler yapmaya çalıştık. Sırtına vurarken salona birden kustu ama mama dışında bir şey çıkmadı kustuktan sonra çok az mızıradı ve kendini kazarken bir anda boşladı o sırada ambulans geldi hastaneye gidene kadar baygindi doktor hastaneye götürürken ayıldı aglamaya başladı serum vs. Takıldı. Aynısı bir kaç gün önce de oldu sabaha karsi 6da yanımda uyurken bir anda titremeye başladı eşimle mudehale ettik aynı şekilde kustu vs. Bu ne acaba nörolojiye goturcem kızımı daha randevu yok o zaman gelene kadar meraktan ölücem doktor ailede havale geçiren varmı diye soruyor başka bir şey yok ateşide yoktu o kadar sonrada soğuk havale diyorlar kayınvalidemde havale geçiren çocuk kusmaz diyor çocukları hep havale geçirmiş bebekken hatta bitanesi ölmüş ama hiç kusmamışlar, kafam karıştı iyice nedir bu başına gelen var mı?
Bide 18 aylık aşisi olmuştu özele gittim dedim doktora 18 ay aşısı oldu sabahında bu durumu yaşadık dedim kanında enfeksiyon çıktı enfeksiyon varken aşı vurulmaz dedi doktor ben nereden bilcektim kanında enfeksiyon olduğunu :( bide nöbet sırasında şekeri 200 olmuştu Allah'tan o devamlı bir şeker hastalığı değilmiş o anlıkmis ondan kurtulduk çok şükür ama aklımda bu kaldı kafam çok karıştı..