0 oy
89 göst.
Diğer kategorisinde (238 puan) tarafından
Kızlar cok sinirli ve üzüntülü bir gündeyiz gerçi her günüm böyle ama bugün daha beter çok ağladım kasildim o yüzden de bel ağrım başladı uzaniyorum daha çok ağrıyor zaten catim kac gündür ağrıyordu rahim kisalmasi varmış geçen gittiğimde doktor söylemişti serum vs vermişti napsam bilemedim kaldım  33 haftalik hamileyim bu arada

4 Cevaplar

0 oy
(2,367 puan) tarafından
Ne yapıyorsun bilmem.ama ben üzüntüden doğuma gittim öğün 
(238 puan) tarafından
Durdurmaya çalışıyorum kendimi de bir türlü olmuyor gözlerim şişti insallah sıkıntı olmaz bebeğime
-Reklam-
0 oy
tarafından
Valla etkiliyor yani ben ilk bebegime hamileyken kaynanmlarla bir ituruyordum sinir stres cok zor dogum yaptim ikincimede evimdeydim gayet guzel geciyordum her gunumu gayet iyi dogum yaptim
(238 puan) tarafından
Tabi psikolojik hersey ,kendimi tutmaya calisiyorm
0 oy
(14,429 puan) tarafından
Nedir seni bu kadar üzen, kuzu anlat 
(238 puan) tarafından
Eşimle.ilgili canım ilgisizliği başka kadınlara bakması daha çok şey var sırala.sirala bitmez yani
0 oy
(2,226 puan) tarafından
Evet bir tanıdığım var biriyle kavga etmiş sonra sinirden annenin kalp ritmi bozulmuş haliyle bebeğinkide bozulmuş bebeği acil dogurttular sezaryene alıp 
(238 puan) tarafından
5 6 saattir öyleyim canım sakinlsstim simdi insallah sıkıntı olmaz.erken doğumu tetikler dige de korkuyorum zaten riskli gebeliğim

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 161 göst.
11 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kbrashnn (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 184 göst.
6 Eylül 2021 Diğer kategorisinde elis (2,029 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 173 göst.
19 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Zeynepin Annesi (149 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 216 göst.

404,446 soru

12,116,223 cevap

36,461 kullanıcı

...