0 oy
754 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Doguma gitmeden bir yere davetliydik makyaj yapmıştım eve geldik suyum geldi hastahaneye gittik makyaj var o sırada yüzümde doktor hayırdır doguma makyajla mı geldin dedi arkasında 15 tane stajyer bana bakıyor çok utandırmıştı beni ses çıkarmadım elindeyim diye ama çok sinirlenmiştim pis doktor sürekli ugraştı o gün benimle :D

12 Cevaplar

0 oy
tarafından

Haha aklıma hastanedeyiz millet doğurdukdan sonra acı çeker biriside oturmuş makyaj yapıyo gözlerime inanamadım vay bee 

tarafından
Ya o ayrı o bilinçli yapıyor ben dogaçlama gittim doktora :D
-Reklam-
0 oy
(658 puan) tarafından
Doğuma istediğin gibi gidersin canım doktora neki işine baksın beyefendi 
tarafından
Evet normal yaptım iki kere
(658 puan) tarafından
Hhıımm normal yapman için kızdırmış seni doktor benim ebede beni güldürüyordu sancıyı düşünmüyorum diye artık beni her gördüğünde ebeler stajyerler sebepsiz gülüyorduk
tarafından
Çok ilginç ilk defa duydum olabilir mi acaba böyle birşey. Önyargı mı kırdığın için teşekkür ederim sana :)  stajyerler her yerde zaten :)
(658 puan) tarafından
Kız bizim çocuklarda stajyer olur belki bırak baksınlar sağ salim doğum yapıp bebişini kucağına aldıysan boş ver minnoşların bir gülüşü yeter bize :)))
tarafından
Aynen canım inşallah ya çok isterim doktor olsunlar çok tatlılardı küçükler zatende :)
Allah yavrularımızın bizlere bağışlasın inşallah canım ❤️
0 oy
(11,019 puan) tarafından
:Dd bnm doktorumda çok tatlıydı ya. Ameliyata girmeden aç olmak gerekioya sbah gderken sadece 1 yudum su içtm bitane de hurma yedm. Ne bileym bir yudum su ble içilmemesi gerekiomuş.

Sonra dr sordu açsn dimi die evt hocam bir yudum su içtm 1 tane de hurma yedm sadece ddm. Geriye ne kalmş bu hstalar bizi hiç dnlemio ztn die kızmştı bna :))
(11,019 puan) tarafından
:)))         .
(2,200 puan) tarafından
Canim hic etkisi yok inanki. Ben kontrle diye  gitmistim megersem sancim varmis hissetmiyomusum direk ameleiyeta  girdim evde yiyip icmistim meyvesine kadr hatta nst sırası beklerken bile 3 bardak su icmistim yinede kusmadım yani doktr da biisi dememisti :))))
(11,019 puan) tarafından
Hahah keşke bnde evden çıkmadan yeseymişim :D ztn ameliyat olcağm kesin deildi kontrole die gitmiştk ama oncesnde doktor hftaya gelirken aç gelin belki ameliyata karar verirsek direkt alırz dmşti. Akşam 10dan beri açtm, bi suyla hurmaya bile soylendi adam :D

Ama sbebini sonra netten araştrmştm, ameliyat sırasnda midede olan yiyeceklern asidi yemek borusundan gelip nefes borusuna kaçabilrmş tehlikeliymş yani. Bu yuzden aç olunmalıymş :)
(2,200 puan) tarafından
Hahahha :)

Aa hic bilmiyordum ama zaten sonrasndada ac kldik ya 4 petibor bi bardak ihlamur ://
(11,019 puan) tarafından
Aynn 6 saat aç susuz braktlar :D ben pek acıkmamştm ama çok susamştm
0 oy
tarafından

Ay çen utanmayı da mı bilirdinnn :P:D

tarafından
Hıhım napim kız ellerindesin kaç kişi yüzüne bakıyor pf :/
0 oy
tarafından
Bende evde sancı çekerken makyaj yapıp gittim :)))

2. De de suyum geldi evde az az geliyordu ben evi temizledim banyo yaptım makyaj yaptım giyindim süsledim gittim yani doğuracaz diye süslenmeye hakkımız yok mu 
tarafından
Aynen ya çirkinlikten ölek mi :D
0 oy
(770 puan) tarafından
Kizimim dogumu   ani oldu sorun cikmşşti  sabahtan beri açtim kan tahlili verdım bekliyorum dogum olacagi bilmiıyordum beklerken   kayinpederım tost yaptirmiş  yedim neyse doktor doguma alicaz dedi tamam dddim amalahanede     doktor bişeyler yedın mi dedi evet dedim ne yedin dedı bende tost yedım cok actim dedim oda aşk olsun insan banada ismarlardi bı tost hepsini  sen yedin diye espiri yapmişti
tarafından
Ne kadar tatlı ya bazen doktorlarda asabi olabiliyor ama bazıları çok sevimli babacan olabiliyorlar :)
(770 puan) tarafından
Evet ama dogumdaki doktorda cok gulmuştu bnada moral olmustu dogumda bna şarki bile acmişlardi  espirili ve cana yakinlardi allah razi olsun   inşşlh ikincinci dogumamada aymii doktorlar denk gelir inşllh
tarafından
İnşallah canım ne güzel anılar :)
(770 puan) tarafından
evet cok güzeldi rabbim herkeze kolay az agriisiz sancisiz dogum nasip etsin
tarafından
Aminn Allah tez zamanda kurtarsın inşallah.
0 oy
(1,351 puan) tarafından

Benim doktorum efsane iyidi geceden agrim var diye yatırıldım telefonla konuşmuştuk zaten ertesi gün sezaryen olacaktim sen git hastaneye demisti gittiğimde beni kapıda karşıladılar  odam hazırlanmıştı ve doktorumla sabaha kadar telefonla konuşmuştuk sabah mesaiden 1 saat öncede yanima gelip durumumu sormuştu doğumdan sonrada saat başı geldi gitti gelemediği yoğunluklarda da aramıştı iyi bir doktora denk gelmek çok büyük bir şans :)

tarafından
Seninki kanatsız melek miş canım benimkide zebani :D
Neyse belki doktorda benim sınavımı bilmiyorum yani :D
(2,767 puan) tarafından
Nerelisin doktorun adi ne
tarafından
Canım ben kızımda bunu yaşamıştım yani 8 sene önce olmuştu bu olay Ankaradayım etlik zübeydede yaptım dogumu mu
(2,767 puan) tarafından
Himm oyle her zaman iyi doktora denk gelmek mumkun olmuyor bazi doktorlar sanki o meslegi kendileri degilde zorla yaptiriliyormus gibi ben iki tane doktor degistirdim ilk gebeligim ilk doktor insani dovcek gibi davraniyordu neyseki ikinci doktorum iyi birisi bisey sorunca ilgileniyor
tarafından
İnsan heryerde insandır bazıları beceremiyor insan olmayı işte doktor da olsa ne olursa olsun.
(1,351 puan) tarafından
Emre canverenler Izmir Can hastanesinde
(1,351 puan) tarafından
Evet cok iyi bir doktor ve sayesinde çok rahat ve zevkli bir hamilelik geçirdim:)
tarafından
Maşallah kuzum Allah hep iyilerle karşılaştırsın ❤️
(1,351 puan) tarafından
Amin insallah seni de:)
0 oy
tarafından
Ben hastahanede makyaj masa yaptım kız doktorum aferin hastama dedi adam sürekli pozitif :)
tarafından
Demek ki ben zebanilerin içine düşmüşüm canım onu anladım :D
tarafından
Doktor önemli yavrum sezeryan oldum ben adam ilk ani fotoğrafa video ya alın hastama atin diye bagitor düşün başka hastahaneye gitti ama tekrar hamile kalsam yine o
0 oy
tarafından
Ben kuaföre gidip öyle gittim doğuma ameliyathane kapısında ağlıyorum tabiödoktorum sağolsun çok ilgilendi :) ağlama diyor makyajın bozulacak 
tarafından
ne kuaförü kız delirdin mi terden saçların yapışıyor zaten benim doktor seni görse saçlarını yolarmış demek ki :D
tarafından
Ahahah:))) sezeryandı tarih belliydi bende gidip yaptırdım sonra gittik hastane odamızı süsledik kızım diye severdi beni sağolsun hâlâ da doktorumuzu severim ablam gibiydi sarılır göğsüne basar öperdi ayrıldığımıza üzüldüm ama 5 ay sonra oğlum inşallah bir yaşına girecek yine hediyesini göndericem yada gidip vericem :)beni çekmek kolay değil vallaha başka doktor olsa kovardı iki günde bir giderdim
tarafından
Ha anladım planlıydı oda sana güzel bir anı kare olarak kaldı bak bunuda seviyorum bebegin daha doğmadan emek veriyorsun güzel bir annesin anneyiz)
0 oy
(884 puan) tarafından
Ahahhahh ay yok ya bence çok muzip olmuş. Belki o halde olduğun için sinirlenmissindir canım:)))
tarafından
Belkide bilmiyorum ama azarladı ya yazık bana:(
Oysa orda kutsal bir görev için bulunuyordum.:D
(884 puan) tarafından
Yaaaaa kıyamam sanaaaâ. Azarladı demeeeekkkkk
tarafından
Evet yeni dertli gelin nickine hastayım kız :D
(884 puan) tarafından
Ayh teşekkür ediyorum canım benim  :))))))
0 oy
(497 puan) tarafından

Bende makyajla gitmiştim ama doktorum baldır bal :D

tarafından
Ha bizimki zehirdi çünkü engelliyorum seni fazla şanslısın :D
(497 puan) tarafından
Doğumu suniyle yaptım ama makyaj falan kalmadı şans bitmiştir :D
0 oy
tarafından
Senin için değişik bir ani olmuş işte hatırlar guler durarsin 
tarafından
Hıhım evet peki. ☺️
Yaptıgım smiley ler neden çıkmıyor ya yaptım baktım smiley yok ah ah :/

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 117 göst.
31 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde &Alya& (513 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 44 göst.
30 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Serapse (209 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 105 göst.
25 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Eda1 (206 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 140 göst.
5 Mayıs 2024 Kültür-Sanat kategorisinde Anne adayiiii (309 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,474 soru

23,679,993 cevap

310,195 kullanıcı

...