Kızlar evimde ayrı bir çocuk odası olmadığı için beşiği anne yani olacak şekilde kendi odama yaptircam odamda alan var hem şık olsun istiyorum yatak oda takımım art deco tarzı avangart olsun istemiyorum ama odada çok sade kalmasını da istemiyorum tabi bir yandan da kullanışlı olması gerekiyor mobilyacıya istediğim özellikleri tarif ettim sallansın Anne yani olsun diye ama atacağım model kullanışlı olur mu bilemedim tecrübeli analar sizden yorum bekliyorum
Canım dolap çok güzel ama bu tarz yataklar kullanışsız ben 1 sene 2 sene sonra tekrar yeni alırım dersen al sen bilirsin ama direkt şık park yataklar daha iyi ben park yatak aldım yanım için nuna marka odadında Montessori yatak var 90×190 6 katlı şifonyer bebek kıyafetleri asılma değilde daha çok katlı tercih edildiğinden ben öyle tercih ettim ama bu modeller kullanışsız oluyor bir süre sonra değiştirmek gerekiyo bence benim naçizane fikrim bu yönde yinede sen bilirsin aynı yatagı kardeşim de kullandı canım çok sağlam onlardan bildiğim için bende aynısından aldım
1,487,112 soru
24,311,034 cevap
344,735 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın