0 oy
199 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (706 puan) tarafından
Ya 8 aydır isim öneriyorum ve net bir şekilde soruyorum babanın adını koyacakmiyiz diye 34+6 haftalık hamileyim erkek bebişim bu arada neyse işte her defasında geçiştiriyor net cevap vermiyor koymak istemiyor aslında eminim ama babasının istediğini düşünüyor bende artık çok gıcık olmaya başladım yiğit koyacağım yanına isim çok aradım ama en son sade koymaya karar verdim çünkü eşim bir cevap vermiyor. Dün gece bana gelmiş doğunca ben nüfusa gidip kimlik çıkartıcam degilmi dedi bende evet dedim tamam yiğit kadir koyayım dedi güldü. Babasının adı Kadir e bende sinir oldum. Babası hasta bir insan ileride bişey olursa üzülürüm koymadım diye ama koymakta istemiyorum ne yapmalıyım gerçekten bilmiyorum 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
İstemiyorsan koymamalısın bence 
-Reklam-
0 oy
(961 puan) tarafından
Bende yiğit koydum ama biraz pişman oldum zor.soyleniyor boğazı yoruyor annemler iiiğttt diyor diyemiyor bende keşke Yiğit Ali koysamdim diyorum eşim aceleye getirdi hadi çabuk gidip kimlik çıkarcam derken .sade koyma bence.biz doğumdan sonra koyduk hiç aklımda yokken bu isim
(706 puan) tarafından
Yaaa korkuttun kız
(961 puan) tarafından
Valla öyle eşimin dayu eşleri bizimkiler yani böyle yaşlı olan herkes nasıl bu ismi söyleyelim başka isim mi kalmadı dedi ben Ali tek koyacaktım nerden çıktı anlamadım:) yiğit Ali denince daha akıcı kolay  oluyo ama
(1,247 puan) tarafından
Oğlumun adı Yiğit Ali biz ikisinide kullaniyorz ben çok seviyorum adını doğuma giderken karar verdim Yiğiti eşim koydu Ali'yi ben koydum şimdi ikinci doğuma 6 gün var isim yok ortada:))
(961 puan) tarafından
Bence de ikili güzel söyleniyor adıyla büyüsün oğlunuz inşallah
(1,247 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun ❤️
(706 puan) tarafından
Kadir Yiğit nasıl

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 1,237 göst.
21 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Berivan022 (3,521 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 123 göst.
4 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mirayin annesi (2,889 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 116 göst.
14 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 149 göst.
27 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,459,969 soru

23,939,728 cevap

324,666 kullanıcı

...