0 oy
1,415 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,704 puan) tarafından
Boşanıyorum 1+1 45m² kucuktu ama en azndan İstanbul gib yerde başımı sokacak bı evım vardı:( Allah daha ıyılerını nasıp etsın olmayanlara da versın cok zoruma gitti dişimle tırnagımla kazıyarak aldıgım ev bana kalan ıse 300bın bunlada ev bıraz hayal oldu yıne calısıp üstünü denklemeye calıscam ama zor gibi:((

23 Cevaplar

0 oy
(164,072 puan) tarafından
nasipten cikmis demekki
(2,704 puan) tarafından
Aynen hayrlısı cok uzüldüm daha onun keyfını bıle sürmedım bı lere olsun parası cebıme girmemişti bıle
-Reklam-
0 oy
(3,146 puan) tarafından
Zor ama imkansız da değil nasip. Allah daha iyilerini versin inşallah.
(2,704 puan) tarafından
Amın ınsallah:(
0 oy
tarafından
Kalan parayi esinemi verdiler 
(2,704 puan) tarafından
Hayr canm eşt paylaştık 300benım 300onun
0 oy
tarafından
Hakkında hayırlısı olsun canım her karar yeni bir başlangıç oluyor hayatta .geçen de gördüm postunu dava acmaya gitmistin noldu durusma felan oldumu
(2,704 puan) tarafından
Ilmadı canm yılbası girdi araya tarıh bellı degıl daha devam edıyor sureç hayırlısı
0 oy
(1,139 puan) tarafından
Kötü olmuş gerçekten evler çok pahalilasti hele İstanbul'da.bir şekil başka varlık varsa o şekil taksim edilse olurdu ama olan olmuş.olacağın önüne geçilmiyor nasip..üzme kendini.

İyi tarafından düşün 
(2,704 puan) tarafından
Hayrlısı ne bıleyım ıstanbul gbi yerde evın varsa sıetın yere gelemz gıbı gelıyodu bana ama artk yok
tarafından
E zaten ikinizin ortakmis. Niye uzuluyorsunki mecbur bu şekilde olacakti
(2,704 puan) tarafından
Ev benım üzerime ben calısmam le bırkımımle alındı ha sonraki kredi odemelerını o yaptı tabı ıkımızınde hakkı var deyıp ortak kararla paylaştık
tarafından
Tmm kuzum işte ortakmis ve bosaniyormussun. Dünya malına üzülme bu jdr
(2,704 puan) tarafından
Dunya malı degıl canm ya emegıme daha vok uzuluyorum
0 oy
(3,029 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Paranı iyi degerlendirmeye çalış çar cur olup gitmesin Allah yardımcın olsun :(
(2,704 puan) tarafından
Yok canm yatırcam kendı kendıne eklesın uzerıne bende arttırabılırsem eklıycem harcamam asla
(4,385 puan) tarafından
kendi kendine eklesin dediğin faiz değil mi. karışmak değil benimkisi bilgi vermek istedim sadece
(3,029 puan) tarafından
Yok ben faizi demedim arkadaş neyi dedi bilmiyorum da cesitli şekilde yatırım yapsa daha iyi kendi bilir tabi.
Hisse senedi olur döviz olur altın olur vs
Banka yatırılıyor öyle de alınıyor evet o faiz. Ama tavsiye etmesemde kendi bilir.
(2,704 puan) tarafından
Ytırım maclı kullncm canm saydıklarnın hepsı faıze gırıyor ben evıöıde faizle öduyordum devlet bana faızı şart koşuyosa ben npayım alma gucum yok ancak böyle oluyo
0 oy
(28,648 puan) tarafından
Herşeyin hayırlısı gülüm 
(2,704 puan) tarafından
Hayırlısı canm ya:(
0 oy
(8,789 puan) tarafından
Niye sattinki? Bosaniyorum diyemi? Ev seninmiydi.
(2,704 puan) tarafından
Eşımle bırlıkte alfık benım uzerıme ama ofemelerını o yapıyordu bızde borcu kapatıp sattık paylaştık yarı yarıya
(8,789 puan) tarafından
Kesin bosaniyomusunuz ? Bosanmamak için eşin hiç çaba sarfetmiyomu kaç tane çocuğun var üzüldüm adına.
(2,704 puan) tarafından
Cokkez dıle getırdım oda hu sefer engel olmıycam umarım bensız mutlu olrsun dedı kesın mı bılmem suada be anlaşmalı dava açtm bır kızım var 16aylık 6yıllık evlıyız
0 oy
tarafından
Evin değeri neydi ki ? Çok az düşmüş. Hakkında hayırlısı olsun canım 
(2,704 puan) tarafından
650sattık canm aslında cok guzel yerde ıdi ama ev kucuk 4kat sansör yok falan anca o fiyata gıttı
tarafından
Keşke eski  eşin evi sana bıraksaydı,  borcu da olsa bir şekilde öderdin . Şuan ev almak çok zor
(2,704 puan) tarafından
Cocuk var calısmıyorum nasl odiycem canm
tarafından
Allah yardımcın olsun canım
0 oy
(2,305 puan) tarafından
Esinizle ortakmiydi satış yaparak mi öyle mi anlastiniz ayrılmak için öyle durum var ise yarı fiyatını eşinize verip evinizi alsaydiniz keşke 
(2,305 puan) tarafından
Ödemesinin kim yapıyordu eşiniz yapıyorsa sonuçta çocuğunuz var ise o oturacak di bir sekilde olurdu bir tanıdık öyle boşandı eşi şerh koydurdu satılmadı eşi odedi ödeme bittikten sonra kadın ben Alicam dedi olmadı en son satışa cikarttilar
(2,704 puan) tarafından
Ödemesni o yapıuordu evet.Mulk benım uzerıme olunca odemem dedı bende odeyemeycegıme göre satıp paylaştık
(2,305 puan) tarafından
Anladım keşke çocuğunuz için geleceği olmuş olsaydı ödeseymis
(2,704 puan) tarafından
Oraya borc odeyene kadr satar ıkı katı para gelır diyerek yaptık işte hersey nasıp işi canm
(2,305 puan) tarafından
Öylede kısmet birdaha ev alabilecek durumu olmuyor insanın zor yani
0 oy
(14,946 puan) tarafından
Herkes ev hayali diliyor ama bence eksik dua ediyorlar huzur ve sağlıkla oturabilecekleri hayırlı bi ev nasip etsin herkese rabbim senin için de güzel hayırlı kapılar açsın Allah inşallah canim
(14,946 puan) tarafından
Valla biz koye tasincaz ev yapcaz falan hiç istemiyorum evim olsun demiyorum o yüzden hayırlısını ver diye diliyorum hep
(2,704 puan) tarafından
Hakkınızda hayırlısı nedem gıdıyosunz köye sehre alısmıs ınsanda koude yapamıyor
(14,946 puan) tarafından
Eşimin ailesi orda canım haftasinlari yardım ediyor dükkan var orda çalışıyor falan koy hayatını biliyorum ben koy olduğu için değil de dip dibe olmaz biraz korkutuyor beni sadece
(2,704 puan) tarafından
Evet fazla samımıyet herseye karısma lukslerıde olur
(14,946 puan) tarafından
Ben karistirtmam o konuda rahatım canım
0 oy
(2,764 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsun kuzumm inşallah daha iyilerini alırsın nasipte ne var bilinmez 
(2,704 puan) tarafından
Hayrlısı canm evden cok ben emeklerıme uzuldum
0 oy
tarafından
Hayrlısı olsn canm 
(2,704 puan) tarafından
Sagol canm Allah razı olsun
0 oy
(6,435 puan) tarafından
Hayırlısı olsun ayrılmanada üzüldüm 
(2,704 puan) tarafından
Allah razı olsun canm hayrlısı agzımdan cıktı bı kere demekkı boylesı hayırlısıymş terapı göruyo sımdı gerı kazanmak ıvın cabalıyor ama ben kafamda bıtırdım
0 oy
(4,002 puan) tarafından
İnşAllah daha iyileri nasibin olur❤️❤️
(2,704 puan) tarafından
Cumlemıze ınsallah canm Allah razı olsun ❣️
0 oy
(1,274 puan) tarafından
Kız sen Niğdeli değilmiydin
(2,704 puan) tarafından
Evet bebegım oyum:)
(1,274 puan) tarafından
Yaa üzüldüm hakkında hayırlısı olsun inşallah
0 oy
(12,022 puan) tarafından
Hiç sıkma canını.icinde yaşadığın qcilari sıkıntıları düşün .o ev sana hayır getirmedi öyle düşün bacım.insallah icind çok mutlu olduğun bir ev nasip etsin rabbim sana
(2,704 puan) tarafından
Yok canm ıcınde hıc yaşamadm kendı kredısını odesın dıye kıraya vermıstık ordan 500gelıyprdu sadece kâr onunda yüzünü hic görmedım zaten bana faydası yok zararı vardı bosanmama sebep olan ev oldu desem yerı tek uzulmem emegım cok calıstm cabaladm karnım burnumda kımlerın agız kokusunu cektım bırbılsen sadece ona uzuldm
0 oy
(440 puan) tarafından
Hayırlısı olsun. Ama keşke satılmasa o evi çoçuğuna verseydi ,sonuçta sen yalnız diğil çocuğunla oturucaksın. 
(2,704 puan) tarafından
Oturamam canm cok kucuk ve yerı cok luks pahalı guvenlı bı yer degıl bız yatırmlık ıcın almştık ödemesı bıtmedı kredı oduyorduk o yızden sattık borc kapansın diye herkes payına dusenı aldı cocuga malesef onun gelecegı ıcın calısıp çabalayıp almştık zaten karnm burnumda calstm ben sıef bı yerlere gelebılmek ıcın ama nasıp olmayınca olmuyor
0 oy
(12,347 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsun... üzüldüm inşallah daha daha güzelini alırsın 
(2,704 puan) tarafından
Aöın ınsallah canm sagol emegıme uzuldm bende
0 oy
(1,117 puan) tarafından
Hakkinda hayirlisi.  Insallah bundan sonra hep gul
(2,704 puan) tarafından
Insallah canm ınsallah Allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 602 göst.
22 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Meryem Ana (507 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 292 göst.
3 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Meryem Ana (507 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,033 göst.
1 Ekim 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Meryem Ana (507 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 203 göst.

Kategoriler

1,493,347 soru

24,400,022 cevap

350,054 kullanıcı

...