0 oy
195 göst.
Diğer kategorisinde (440 puan) tarafından
Kızlar kızım geçen nöbet geçirdiğinde nörolojiye yeşil alan açmışlardı Bolu'da yarın sabah randevum vardı az önce girdim baktım ilk önce çocuk hastalıklarına gitmeniz kayıt actirmaniz gerekiyor gibisinden bir bildirim geldi ama zaten actirmistim neden gitti bu şimdi bu akşam yola çıkacaktım ben :(( Duzeltilirmi acaba 

6 Cevaplar

0 oy
(6,857 puan) tarafından
Hastaneyi ara sor ihmalkarlik var
(440 puan) tarafından
Acmiyorlar :((
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çocuk Dr gidip onun kayıt açması lazım seninde randevu alman lazım normalde bu şekilde olduysa sıkıntı yok . Ama çocuk Dr kayıt acmadiysa tekrar gidip actiricaksin 

Yok açtırdım ona rahgmen böyle dersen ihmalsizlik var ara söyle kuzum geçmiş olsun 
(440 puan) tarafından
Açtırdım canım nörolojiye randevu almistim hatta az önce girdiğimde abuk subuk bildirim geldi randevu alamıyorum şuan :(( acmiyorlar şimdi
0 oy
(20,627 puan) tarafından
Hastaneyi ara mutlaka 
(440 puan) tarafından
Aradım açtılar sorunumu söylüyorum sorunumu söyledikten sonra yüzüme kapatiyorlar 3-4 defa böyle oldu ://///
(440 puan) tarafından
Hallettim canım çok şükür düzeltileryaa kafayı yicektim ağlamaktan :(
(20,627 puan) tarafından
Oh çok şükür ya
(440 puan) tarafından
Aynen sağol canım desteğin için :) geldim köyüme yarın sabahta boluya inşallah
(20,627 puan) tarafından
Hadi inşallah canım haber ver ❤️
0 oy
(5,743 puan) tarafından
Cocuk nöroloji,kardioloji ve hematoloji  gibi olanlara cocuk  doktoru kayit acmasi gerekiyor  sonra randevu alabilirsiniz
(440 puan) tarafından
Canım kızım nöbet geçirdi acile götürdük acilde çocuk doktoruna yönlendirdi götürdüm kayıt açtılar ondan sonra nörolojiden randevu aldım ben yarın sabah bolu eğitim araştırma hastanesine nöroloji randevum vardı 10;45 te o iptal edilmiş az önce ulaştım sonunda dedim neden iptal ediliyor falan diye düzeltirler çok şükür yarın aynı doktor aynı saatte randevumuz var
0 oy
tarafından
Tamam da çocuk doktoruna nörolojiyi açtırmasanız zaten randevu alamazdınız demekki açtırmışsınızki almışsınız . Çocuk doktoruna gideli kayıt açtıralı eğerki 2 ay olduysa açılan kayıt kapanıyı canm 2 ayı geçmiş olabilirmş
(440 puan) tarafından
Yok kız 3 gün önce kızım nöbet geçirdi acildeki doktor nöroloji bölümüne randevu açmıştı bende dün aldım yarın için bugün saatine bakıyim dedim bide ne göreyim kayıt actirmaniz gerekiyor falan filan cinlerin tepeme geldi birden. Düzelttim çok şükür hastaneyi aradimda
0 oy
(2,554 puan) tarafından
Canım bizde üniversitesi hastanesine gittiğimizde önce çocuk hastalıklarına sıra alıyorsun sonra o bakıyor başka bölümlere sevk ediyor işte ama gidin çocuk hastalıklarına durumunu anlat öne alırlar belki. Sıra yoksa bile araya sıkıştırırlar rıca et kesinlikle. Nöbet geçiriyor korkuyorum gibi.
(440 puan) tarafından
Ben çocuk bölümünden nörolojiye yeşil alan açtırdım canım actirdigim halde nörolojiye randevu aldım ama o iptal olmuş kavga ede ede geri aldım valla köye geldim yarın sabah gidecem boluya inşallah
(2,554 puan) tarafından
Yaaa iyi yapmışsın canım sevindim gerçekten yaaa iyi haberlerini bekliyoruz inşallah ♥️♥️
(440 puan) tarafından
İnşallah gülüm Allah razı olsun bebem..

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 238 göst.
7 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Hayal53 (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 90 göst.
4 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Abcdefkjlmn (262 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 518 göst.
3 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selda41 (440 puan) tarafından soruldu

411,365 soru

12,382,773 cevap

43,326 kullanıcı

Kategoriler

...