0 oy
729 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,173 puan) tarafından
Hanımlar merhaba akşam yemeğindensonra çay içmek için çocuklarınızın uyumasını bekliyor musunuz ya da onlar uyanıkken de çay içiyor musunuz. Biz çocuklar doğduğundan beri hep onlar uyuyunca çay içmeye pasta falan yemeye alıştığımız için şimdi zor oluyor çünkü çok geç saate kalıyoruz önceden çocuklar erken uyurdu şimdi 10-10:30 gibi uyuyorlar biz de onlarla birlikte çay içmeye alışacağız sanırım sizler nasıl yapıyorsunuz çünkü geç saatte de bir şeyler yiyip içilmesi fazla önerilmiyor

17 Cevaplar

0 oy
(3,238 puan) tarafından
Yemekten sonra içeriz canım çocuk uyanık oluyor 
-Reklam-
0 oy
(9,278 puan) tarafından
Yemekden sonra içiyorum oğlum uyanık oluyo ama hiç rahat vermiyo 17 aylık :( tek olunca içmiyorum kahve içiyorum sadece
0 oy
(2,095 puan) tarafından
Beraber içiyoruz oğlumla onu mama sandalyesine koyup yanımıza alıyorum. Onada veriyorum ne yiyorsa bizde çayımızı içiyoruz 
0 oy
tarafından
Yemek bulaşık sonra çay saati oluyor bizim, ardarda yani 
0 oy
(8,052 puan) tarafından
Onlarla beraber hiç onların uyumasını beklemedik 
(3,173 puan) tarafından
Çocuklar kaç yaşında
(8,052 puan) tarafından
Biri 3 yaşında diğeri 18 aylık canım
0 oy
(9,528 puan) tarafından
Eşim beş bucuk gibi evde olur. Geldiğinde sofrayı hazır ederim yemek yeriz hemen. Yedi gibi de çayımızı içeriz. Çocuk da uyanık oluyo haliyle. Ona da kendim kuru meyvelerden meyvesi suyu yapıyorum. Ondan veriyorum. Çerez filan oğluma da yediririm. 
(3,173 puan) tarafından
Mantıklı ya biz de öyle yaparız herhalde çünkü küçük de değiller artık biri 2 olacak diğeri 3 yaşında
(9,528 puan) tarafından
Oo büyümüşler canım. Otururlar artk sizle. Benim oğlum da bir bucuk yaşında.
0 oy
(5,191 puan) tarafından
Hep onlarla beraber yer içeriz biz çay içerken yanında bişey varsa onlarda sofra sererim pastaysa kurabiye falan varsa onlarda yet onları yer yemekten hemen sonra içeriz çünkü 7 gibi falan çocukları beklesek 11 i bazen buluyor uyumaları 
(3,173 puan) tarafından
Aynen ya çok geç oluyor bizim çaya oturmamız 11'i buluyor yani o da çok zararlı
0 oy
tarafından
Akşam yemeğinden sonra içiyorx canm eşime bağlıyıx kızıma değil . Eşim ne zmaan geliyosa yemek yiyorz yada yiyo sınra çay demliyorm 
(3,173 puan) tarafından
Ya biz de eşim çocuklar uyusun da öyle içeriz diyor ama artık çocuklar da erken uyuyor mu 2 yaşına 3 yaşına geldikleri için eski düzeninde değiller
0 oy
(5,441 puan) tarafından
Çocuklarla beraber içiyoruz çocuklarda çerez kurabiye falan yiyorlar 
(3,173 puan) tarafından
Biz de öyle yaparız herhalde canım artık alışkın değiliz ama onların düzeni değişince artık bizim de değişmek zorunda
0 oy
(16,529 puan) tarafından
Benim kızım 8 8buçuk arası uyur. Onu uyutmadan önce çayımı demlerim uyudiktan sonra da içeriz tv eşliğinde :) onunlayken içmek zor oluyor stres oluyorum çay dökulur yanar fln diye Allah korusun
(3,173 puan) tarafından
Biz de onun stresini yaşıyoruz bir de iki çocuk ikisi de küçük olunca 3 ve 2 Ama artık onlar da alışacak çünkü onlar beklersek çok geç saatte kalıyor
(16,529 puan) tarafından
Bende bitane var 3 yasında hic furmaz cay icerken fln bize bulaşır surekli. Şimdiye kadar aksam cayını 4 5kez anca içmişizdir kızım uyanıkken. Yoksa zor oluyor ya elini atiyor koltuk tepesinde geziuor içirmiyor ki :) ama Allahtan aksam uyuma saati erken seninkiler gec uyuyirmus
(3,173 puan) tarafından
Bizimkiler de erken uyuyordu yedi dedin mi yataktaydılar ama 3 yaşındakinin düzeni değişince diğeri de ona uyuyor artık
(16,529 puan) tarafından
Günduz uyuyorlar mı
(3,173 puan) tarafından
22 aylık olan uyuyor diğeri de canı isterse
0 oy
(4,757 puan) tarafından
Valla herşey uyanıkken bacım onların yatmasını beklersen ohooooo yanmisiz biz:)
(3,173 puan) tarafından
He vallahi ben de strese giriyorum uyusunlar da çay içelim uyusunlar da çay içelim diye artık düzen değişecek o zaman ☺️☺️☺️
(4,757 puan) tarafından
Değiştir bacım değiştir ben bayiliyom valla onları beklerken çayı kimin gözü gorcek o saatten sonra:)
(3,173 puan) tarafından
Aynen mecburiyetten içiyormuşuz gibi oluyor o saatten sonra da
(4,757 puan) tarafından
Malesef gerçi çocuklarda icilmiyor bı bardak icers gerisi soğuyor sağda solda ama napcan
0 oy
tarafından
Uyusun uyumasin biz yemekten sonra içeriz 
(3,173 puan) tarafından
Olması gereken o ben olmasa eşime söylerim biz de artık çocukların uyumasını beklememize gerek kalmaz. Çocuklar uyunca içeriz der hep ama böyle olmuyor çok geç saate kalıyor
0 oy
tarafından

Hiç çocuga gore ayarlamadım ne alakası var kı oda bizimle beraber meyve suyu kek vs ne varsa yer ıcer bızım sabittir çay saati 9 aksam 6 gibi yemek yeriz esım bıraz kestirir faşan ben ortalıgı toplarım oglumla takılırım esım uyanır bıraz onlar oynar derken dızılerın de baslamak saatı zaten 9 oldugundan oyle kaldı gitti :)hatta esım dalga geçer 9 olmadan ıcersek gunaha gireriz falan der arada :D

(3,173 puan) tarafından
Siz düzeni iyi oturtturmuşsunuz benim eşim onlar uyuyunca içelim diyor ama o da artık bu gidişatın pek de iyi olmadığını anlamaya başladı
0 oy
(2,310 puan) tarafından
Vay içmediğimiz için çay saatimiz yok :)
(3,173 puan) tarafından
Sevmezsiniz o zaman
(2,310 puan) tarafından
Evet sadece sabah kahvaltisinda içeriz
0 oy
(3,308 puan) tarafından
6 da yemek yeriz 8 de çay 10 da meyv3 :)
0 oy
tarafından
9 gibi falan oluyor..onlarla içeriz.biri okullu zaten ödev yapar kitap okur bzimle işi yok..diğeri 3.5 yaşında yanımda oturur yada oyuncaklarıyla oynar çay içmezler..bazen tek içerim eşim erken gelirse beraber içeriz
(3,173 puan) tarafından
İyi sizinkiler yine büyük sayılır ya benim en küçüğü daha 2 olmadı o yüzden çayı döker eder korkusu olduğu için riski almak istemiyoruz Ama artık onların da düzeni değişti geç uyumaya başladılar bizim çay da geç saatte kalıyor biz de mecbur beraber halledeceğiz onu
tarafından
Alışmaları lazım cnm..çayın sıcak olmasından dolayı tehlikeli olduğunu bilsinler.benm küçük önceden içiyordu bizimle o da bıraktı içmiyor..çayın yanında brşeyler varsa yerler yoksa meyve veriyorum oyalanıyor..11 gb yatarlar
(3,173 puan) tarafından
Aynen bizimkiler de 10.30 gibi yatıyorlar en geç artık biz de öyle yapalım o zaman
0 oy
(65,224 puan) tarafından
her aksam icmiyoruz içtiğimiz de kizimla iciyoruz cerez yiyoruz misir patlatiyoruz 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 324 göst.
16 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
43 cevap 2,396 göst.
12 Şubat 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
13 cevap 664 göst.
+1 oy
2 cevap 264 göst.

Kategoriler