0 oy
135 göst.
Diğer kategorisinde (427 puan) tarafından
Kizlar 30 aylık oğlum var 25 gün önce doğum yaptım ve kızım her ağladığında oğlum kulaklarını kapatıyor hiç yaklaşmiyor sevmiyor dokunmuyor bende zorlamak istemiyorum yaklaşması için ama şu 4 5 gündür kızım ağladığında oğlum kulaklarını kapatıyor normal mi sizce doktora götürmeli miyim 

3 Cevaplar

0 oy
(3,529 puan) tarafından
Kıskanıo olabilir bebegi onun yanında sevmeyin arada hediyeler alın kardeşin aldı diyin bnm kızda çok kıskandı kardeşini
(427 puan) tarafından
Evet kıskanması oldu baya huy değişti ama ağladığı için böyle yapınca baya bi tedirgin oldum
(3,529 puan) tarafından
Bnce önmli bişi diil korkutmayın kendinizi kıdkandığı için sesini duymak istemydr devam ederse bi dr danışırsınız
-Reklam-
0 oy
(2,704 puan) tarafından
Kıskanclıltan duymak ıstemediği ıcındır ona bellı etmeyın ılgınız sevgınz onun uzerındeymıs gbi davranın bebek ve bakıma ıhtoyacı oldugunu anlatmaya calaışın
0 oy
(51,915 puan) tarafından
alisamamis.demekki bebege alt acma emzirme.harici cok kucaga alma bide onun ruhunu oksa mesela abisi sen cok guclusun bezini.getirir misin sunda bana yardım eder misin gibi butun ilgi ve sevgi ondayken simdi bebekle paylasiyo bunlari
(427 puan) tarafından
Kucağa almamaya çalışıyorum ama malesef kızım çok gazlı ve kolik ister istemez kucağımda malesef ama oğluma 2 kat fazla daha ilgi göstermem lazım
(51,915 puan) tarafından
alisma suresi uzun surecek gibi Allah kolaylik versin canım.kolik bebekte cok zor hayirli saglikli.olsun cimcime

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 229 göst.
0 oy
5 cevap 84 göst.
23 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Anneymben (914 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 73 göst.
0 oy
16 cevap 216 göst.
7 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Ftm1907 (566 puan) tarafından soruldu

411,407 soru