5 senelik evliyim ama 5 sene nasıl geçti inanın bende bilmiyorum ben bu aileye gelince çok sinir hastası bir insan oldum diyebilirim en ufak birşeye sinirlenen bir insanım artık saçma sapan sebeblerden dolayı eşimle tartisiyoruz bende artık yeni bir karar aldım ne olursa olsun kimseyi takmiycam niye kendimi sinir edip kendime zarar veriyim ki geçenlerde evi yeni temizlemistim oğlum oyuncağı yere atmış biraz daginikti oyuncaklar falan vardı eşim geldi o sırada işte başladı yine bu evin halı ne diye tabi kaç gündür kavga etmiyoruz ya illa birşeyi bahane edip kavga çıkaracak diyor ki işte zaten bütün gün oturuyorsun bilmem ne bende döndüm güldüm eşime hiç cevap vermedim eşim de dedi niye komik birşey mi var mal gibi ne guluyon dedi bende yine güldüm ve dedim ki ne güzel işte 2 mal bir aradayız geçinip gidiyoz öyle dedim ve eşim kendisi sinirlendi dedi off senle ugrasamiycam ben yatıyorum dedi bende tekrar kahkaha attım artık bundan sonra böyle kızlar ben niye kendimi sinir ediyim karşımdaki insan delirsin banane )) ertesi gün eşim bana diyo ki hayırdır sen artık beni takmiyorsun bende dedim işime gelmiyorsun ondan ))
410,707 soru
12,357,684 cevap
41,164 kullanıcı