Rüyada ölmüş amcamın evindeyiz sözde köyde genç bir çocuk öldürülmüş benimde iki köpeğim var çocuğun kıyafetini koklatiyorun köpeklere sürekli ölmüş amcamın tandır evine doğru havlıyor. Bir genç yok kayıp yani. Bende o tandır odasından şüphe ediyorum köpeklerimle ve yanımda bir kaç kişi daha o odaya giriyoruz. Bir derin dondurucu almış neyse etleri dolaba koymamış derin dondurucunun önüne koymuş yani etler kokmuş. Neyse birisi açıyor içinde ne var diye ekmek arası köfte yapmış bir sürü ama az falan değil neyse benim köpekler çıldırıyor o etleri görünce ve biz orda anlıyoruz ki ölen amcam ölmeden önce bu çocuğu kaçırıp etini kıyma yaptırmış o kıymayı da köfte yaptırıp ekmek arası herkese dağıtmış. Çünkü biz ekmek aralarını görünce yanımdaki yengem 2 ay önce bu ekmek arası köfte dağıttı demek insan eti mi dağıtmış dedi ve hız hepimiz öğürmeye başladık odadan çıktık....
Yeni uyandım bir süre yemek yiyemem çok midem bulandı rüyada kızlar normalde köpeğim falan yok. Bu amcam 4 5 ay önce kanserden öldü çocuğu falanda olmadı hiç. Yanlızdı.