0 oy
200 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,203 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Hayatımda hiç üniversite hastanesine gitmedim ailemden de giden yok açıkçası o yüzden bilmiyorum perinatoloji ücret alıyor mu ya da muayene ücreti veriliyor mu ona göre hazırlıklı gideyim kızlar 

10 Cevaplar

0 oy
(15,931 puan) tarafından
Nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama Ankara'da Gazi üniversitesi Hastanesi'nde takipliydim perinatolojiye yönlendirildim orda devam ettim yaş ve 3lu test riskli çıktı diye ve oğlumun kalbinde delik görülmüştü ücret alınmadı şöyle bişey var profesörler var onlar ücretli 
(2,203 puan) tarafından
Çanakkalede yaşıyorum internet üzerimde aldım randevu kime aldığım da çıkmıyor devlet hastanesi de çok geç sevk edildim 3 gün içinde gitmem gerek
-Reklam-
0 oy
(5,307 puan) tarafından
Bildiğim kadarıyla alınıyor ama yine de arayıp sorabilirsin. Annem ve babam kontrolleri için gittiğinde ödeme yapıyorlar 
(2,203 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Özel doktorlar ücretli ben özel doktor istediğim için o zaman 130 lira vermiştim 3 yıl önce 
0 oy
(1,091 puan) tarafından
EREN yazıp 2107 ye göndererek 20 TL bağışta bulunabilirsiniz.tum operatörler için geçerlidir Sma hastası bir bebeğe destek olmak bir SMS kadar kolay....
0 oy
(1,450 puan) tarafından
Ucret alinmiyor  asistanlar bakiyor ama prof lar 3 ile 5 arasi ucretli hasta bakiyorlar 
(2,203 puan) tarafından
Sabah 11 de benim şuan arıyorjm 20 dakşkadır bekliyorum telefonda 4. Oldumm şuan sorayım yinede
(2,203 puan) tarafından
Teşekkür ederim bu arada
(1,450 puan) tarafından
Canim zaten ucretliyi kendin belirtiyorsun hocadan ucretli randevu diye
(2,203 puan) tarafından
Canım resim eklesem bakar mısın acaba
0 oy
(2,515 puan) tarafından
Normal polikliniğe görünsün ücret alınmaz tabi sağlık güvencen varsa fakat özel öğretim üyeleri belli bir miktar ücret alıyor.
(2,203 puan) tarafından
Perinatoloji nr oluyor bilmiyorum ki devlet hastanesinde bilgi de alamadım
(2,515 puan) tarafından
Perinatiloji riskli gebelik bölümü oluyor canım.
(2,515 puan) tarafından
Detaylı ultrason a gireceksin sanırım
0 oy
tarafından
Ablamın kaynanası lazarle böbrek taşını kırdılar 12 buçuk bin
(2,210 puan) tarafından
Ben eğitim araştırma hastanesinde kırdırdım, çokta ilgiliydiler niye o kadar para vermişler makina aynı makina işlem aynı işlem.
tarafından
Ameliyata giren dr özelmis galiba yeni ameliyat oldu oda 15 Aralık ta
(2,210 puan) tarafından
Ay çok vermişler yaa, aynı işlemi araştırma hastanesi ücretsiz yapıyor. Neyse sağlık olsun ne diyim.
0 oy
(6,305 puan) tarafından
Gebeliğinde risk mi var canım Çünkü teyzem de o bölüme gitmişti Ama ben Erzurum'da yaşıyorum bizim burada Üniversite Hastanelerinde ücret almıyorlar sadece Profesör veya Doçent doktora götürmek istersen özellikle onda bir ücret alıyorlardı

Çünkü kızımın gözüyle ilgili bir problemimiz vardı Araştırma Hastanesinde de randevu ve sıra bulamıyordum 150 TL bir giriş ücreti ödedik Doçent doktora gösterdik baktı muayene etti ameliyatında kendisi yaptı Sadece 150 TL idi ama perinatoloji bölümünde almıyorlar teyzem için Bizzat ben kendim randevu almıştım
(2,203 puan) tarafından
Evet canım tansiyonum yüksek yüksek riskli gebe grubundayım devlet almıyormuş doğuma üniversitedr olacak birde bebekte 1 hafta 10 günlük gerilik var o yüzden gidicem 24 saat idrar toplanmasını istediler aldım internet üzerinden randevu ödeme kısmında bişey yazmıyor ama bakalım
0 oy
tarafından
Özel üniversite hastanesi değilse alınmıyor, öğretim üyelerine gidersen onlar ücretli, sekreterlikten ödeme yapılıyor ama poliklinik için ücret alınmıyor 
0 oy
(4,701 puan) tarafından
Biz d.bakirdayiz iki türlü çıkıyor randevu alırken profa alınca ücret alınıyor ki ücreti de bir yerde yazıyo normal poliklinikte alınmıyor
(2,203 puan) tarafından
Ben internet üzerinden aldım ücret kısmı boş sanırsam bir tek öyleyse 24 saat idrar toplanmasını istendi onun için alırlar
(4,701 puan) tarafından
Canım genel olarak tahlil tarzı şeyler ucretsiz oluyor üniversite hastanesinde
(2,203 puan) tarafından
Teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 71 göst.
0 oy
7 cevap 198 göst.
31 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 499 göst.
1 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde SAsya (1,794 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 586 göst.

408,363 soru

12,268,659 cevap

37,537 kullanıcı

Kategoriler

...