Teşekkür ederim canım ama sana şunu söylemeliyim ki bedenini hamileliğe hazırlarsan bir o kadar kolay oluyor canım benim yengem yüksek kilo ile hamile kaldı 90 falandı 120'lere kadar çıktı canım Hiçbir sıkıntı yaşamadı sıkıntı şu tamamıyla hamile kaldığındaki beslenme ile alakalı Mesela benim çok fazla tuz geçmişim var yani ben tuzsuz yapamıyorum 62 ile hamile kaldım şu an 74 75 kiloyum 34 haftalığım tansiyon sıkıntım var tuzdan dolayı ödemem yok ama risk grubuna girdiğim için bu sıkıntılı doğumumu devlette falan yapamıyorum kabul etmediler Hatta yarın üniversiteye randevum var Yani demem o ki beslenmeni hamilelikten önce güzel sıkı bir şekilde ayarlarsan hiçbir sıkıntı olmaz ama hayatından tuzu un şeker karbonhidratlı hiçbir şekilde yok bir ekmeğin uç kısmını 4 parmak koyarak kes onu da ortadan ikiye kes bir yarımını bir öğünde diğer yarımını akşam yemelisin bana doktorumun söylediği şeyler bunlar Çünkü gerçekten vücudun ne kadar çok öncesinde hazırlarsan o kadar hamilelik kaldığın zaman hamileliğinde o kadar rahat edersin canım Ben su içsem yarayan bir insanım O yüzden ben mesela çok fazla kilo aldım tiroidlerimde sıkıntı var az çalışıyor ve kilo veremiyorum kilo ile ilgili sıkıntım vardı benim de öncesinde de ve ben de çok fazla kilo yaptı Sen bunun önüne geçersen bu doğru beslenme tarzıyla aslında Bence bütün sorun ortadan kalkar ve kaldı ki bulgur bile yasak