0 oy
200 göst.
Aile kategorisinde tarafından

Eşimle ilgili. Narsist bencilik kendini beğenmiş ittin teki bir eşim vsr olmaz olsaymış Allah'm canını alsın inşallah.....

Çok sinirliyim şuan. Akıl sağlığımı kaybediyorum gerçekten 

Duselmemclazim oğluma iyi bir anne olmam lazjm. Destek şart. Lanet olsn ki maddi durumum da el vermiyor. Seans basi çok yüksek söylüyorlar.  Devlette varmi aile terapisti.  Psikiyatri mi psikolog mu hangisine gidilir hangisi çözüm üretir. Hangisi derdime derman olur. Allah rızası için söyleyin...... offff Allah'm kurtar beni hu dertten dayanamıyorum.:'(

5 Cevaplar

0 oy
(4,071 puan) tarafından
Psikiyatri var diye biliyorum 
tarafından
Teşekkürler canm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Giden varmı kizlar 
0 oy
(8,308 puan) tarafından
Postlarin hep eşinle alakalı baktimda ne konuda anlasamiyosnzki
tarafından
Ya inanki bilmiyorum sudan sebeplerle kavga ediyoruz birincisi beni asla dinlemiyor aslaaaaa hatayı kendinde aramıyor ve o telefonu asla elinden düşmüyor
Bisey soruyorum yüzüme bakmıyor tlf elinde kna bakıyor. ... Ya yazsam bitmez ki. Utanmasa kalemimi kırdın diye kavga çıkaracak
Bilerek tartışma yaratıyor inan Allaha haftalarca konuşmuyor. Hem suçlu hem güçlü. Gönül de almıyor. Off yarabbim:(((
0 oy
(6,669 puan) tarafından
Kuzum devlettede illaki vardır doktorun iyisin bulursan tabi yani iyisini demişken bazıları çok ilgili oluyor bazıları ilaç verip başından saviyor ondan dedim 

Bol bol dua et geçmiş olsun 
tarafından
Saol canm. Sende dua et nolur.. İnsan tanımadığı insandan bile duaya muhtac oluyor gerçekten:(((
(6,669 puan) tarafından
Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah ❤️
Kalbine ferahlık versin derdini sıkıntının alsın götürsün güzel günlere kavuş
Bide nacizane sana bir tavsiyem var YouTube da Mehmet yıldız var HAYALHANEM diyede geçiyor onun videolarını izle ruhun huzur buluyor ben çok faydasını gördüm ☺️
tarafından
Teşekkür ederim Allah razı olsun:)))
0 oy
(4,293 puan) tarafından
E devletten çift terapisti için başvuru yapabiliyorsun ücretsiz tavsiye ederim https://www.turkiye.gov.tr/ashb-aile-danismanligi-basvurusu bu da linki
tarafından
Teşekkür ederim canm hemen başvurdum
Sen görüşme sağladın mi canm.
Nasil oldun
Nasil  oluyor
Onarımı geliyor eve senmi gidiyorsun
(4,293 puan) tarafından
Ben 8 seans gittim ilk beraber gittik sonra tek tek çağırdı bulunduğun belediyenin aile sosyal merkezine gidiyorsun onlar ariyorlar zaten seni , sen gidiyorsun oraya eşinle beraber
tarafından
Olumlu yanı oldu mu iyiki gittik dediniz mi

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 222 göst.
10 Eylül 2023 Diğer kategorisinde eskilerdennn (114 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 565 göst.
2 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Miracinannesi.34 (1,036 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 232 göst.
20 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Hediye (5,700 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 422 göst.
30 Ağustos 2022 Moda kategorisinde Miroskos (420 puan) tarafından soruldu

406,400 soru

12,185,955 cevap

36,689 kullanıcı

...